Nevidljive particije - problem

poruka: 5
|
čitano: 931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle, kod frenda ima jedan problem... 

Ima hdd koji ima jos 2 particije, ali su odjednom postale nevidljive.. u disk managmentu ih vidim,i  sve, ali ne mogu im dodjelit slova, niti ih nekako aktivirati.. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nevidljive particije - problem
exer1234 kaže...

Dakle, kod frenda ima jedan problem... 

Ima hdd koji ima jos 2 particije, ali su odjednom postale nevidljive.. u disk managmentu ih vidim,i  sve, ali ne mogu im dodjelit slova, niti ih nekako aktivirati.. 

Daj screenshot Disk Managementa.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
11 godina

Jesi prije instalacije obrisao i ovu particiju gore od 100 mb i formatirao particiju na koju želiš instalirati Windowse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam ja nista radio. to on radi.. ugl ima 2 particije koje su mu bitne, i ne smije nista formatirati.... ugl koliko sam skuzio, sad je nekako vratio tu bitnu particiju pa prebacuje na drugi hdd. pa ce valjda onda radit nove particine na ovom.. 

problem je ovaj hdd sto ima bad secotre na prvom dijelu diska, pa ne smije win stavljat na njega.... dal se moze tocno vidjeti na kojem dijelu i koliko zauzimaju bad sectori?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice