Nero 7 i utorrent

poruka: 4
|
čitano: 1.379
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nero 7 i utorrent
pitanje

Pozdrav svima.

Imam 2 pitanja/problema na koje bi želio znati odgovor.

1. Nero - zasto kad przim DVD, prženje traje 20ak minuta na više- a trebalo bi normalno biti 10 max. Przim obicne DVD-R i DVD+R. Imam HP NX9420, a prženje je max 8x

2. Za vrijeme dok je upaljen utorrent, komp je uzasno spor, web browseri ne rade nakon par minuta i ne mogu otvoriti nijednu stranicu?

Unaprijed zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nero 7 i utorrent
Silvertiger kaže...

Pozdrav svima.

Imam 2 pitanja/problema na koje bi želio znati odgovor.

1. Nero - zasto kad przim DVD, prženje traje 20ak minuta na više- a trebalo bi normalno biti 10 max. Przim obicne DVD-R i DVD+R. Imam HP NX9420, a prženje je max 8x

2. Za vrijeme dok je upaljen utorrent, komp je uzasno spor, web browseri ne rade nakon par minuta i ne mogu otvoriti nijednu stranicu?

Unaprijed zahvalan.

1. Vjerojatno ti je uključeno previše procesa, tj. nemaš dovoljno rama.
2. Naravno, kad skidaš... Npr, imaš brzinu veze od 2Mbita, uTorrent od toga troši npr. 1,5Mbit, a stranice se otvaraju brzinom od 0,5Mbit-a, tj. otvaraju se sporije nego kad je uTorrent isključen.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Nero 7 i utorrent

Sto se tice torrenta, vjerojatno ti je u opcijama podesen prevelik broj dopustenih konekcija pa ti to guši router, pogotovo ako imas onaj Kasda srot od T-scuma!

Smanji to u opcijama na 40 cca i neces imati problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Nero 7 i utorrent
autorov komentar

1. Vjerojatno ti je uključeno previše procesa, tj. nemaš dovoljno rama.

2. Naravno, kad skidaš... Npr, imaš brzinu veze od 2Mbita, uTorrent od toga troši npr. 1,5Mbit, a stranice se otvaraju brzinom od 0,5Mbit-a, tj. otvaraju se sporije nego kad je uTorrent isključen.

___________________________________________________________________________________________________________

1. Imam 2 GB RAM-a i Windows XP... Fakat ne znam na koju foru nemam dovoljno RAM-a, iskljucio sam sve nepotrebne programe. Jedino mozda sta sam przio za vrijeme dok je radio utorrent

2. Ma otvaraju se one spiorije od modema ili se ne otvaraju, ajde probat cu smanjit broj konekcija pa cemo vidjeti.. pozzz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice