Nema zvuka..

poruka: 28
|
čitano: 7.878
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nema zvuka..
pitanje

sastavio komp..  instalirao vistu, instalirao sve drivere, ali kada ukopcam slusalice ili zvucnike i pustim nesto da svira nema zvuka, koristim zvucnu sa maticne, gigabyte p31

Battlefield 2 Master Sergeant
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nema zvuka..

To ova:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2615 ?

Ako da, tu piše da imaš 8 audio izlaza. Otvori control panel od audio drivera (trebalo bi biti u system trayu) i vidjeti ćeš na koje portove je nešto spojeno. Dvoklik na port, i trebao bi dobiti popis mogućih tipova što si spojio na to. Tamo podesiš i trebao bi imati zvuk.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

To ova:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2615 ?

Ako da, tu piše da imaš 8 audio izlaza. Otvori control panel od audio drivera (trebalo bi biti u system trayu) i vidjeti ćeš na koje portove je nešto spojeno. Dvoklik na port, i trebao bi dobiti popis mogućih tipova što si spojio na to. Tamo podesiš i trebao bi imati zvuk.

1- link neradi

2- sve sam to napravio i nema zvuka
16 godina
neaktivan

Link je prije 5 minuta radio!

Jesi probao u druge ulaze za audio uključiti zvučnike?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

Link je prije 5 minuta radio!

Jesi probao u druge ulaze za audio uključiti zvučnike?

jesam i dode mi onaj pop up, pritisnem ok i nema zvuka..
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 16:17 (Escudo).
16 godina
neaktivan

Pogledaj jeli ti u Windowsovom Audio Controlleru (onaj njihov standardni program za pojačavanje/smanjivanje) dali ti je sve pojačano. I da, znam da zvuči glupo do bola, ali jesi provjerio dali ti je zvučnik pojačan i uključen u struju? (događa se najboljima)

16 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

Pogledaj jeli ti u Windowsovom Audio Controlleru (onaj njihov standardni program za pojačavanje/smanjivanje) dali ti je sve pojačano. I da, znam da zvuči glupo do bola, ali jesi provjerio dali ti je zvučnik pojačan i uključen u struju? (događa se najboljima)

pojacano je na 100 (maximum) i provjerio sam ovo 2.. nije to.. ni na slusalice se necuje, a nije ni do slusalica/zvucnika jer oni na mp3 playeru rade..

HELP!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 16:46 (Escudo).
16 godina
neaktivan

De pošalji screenshot tog audio control panela i screenshot kad uštekaš nešto (onaj popup).

16 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

De pošalji screenshot tog audio control panela i screenshot kad uštekaš nešto (onaj popup).

16 godina
neaktivan

Jeli ti to spajaš na portove iza? Kad spojiš, stavi Center/Subwoofer Speaker Out (meni radi s tim). Imam identičan control panel (tj. imao sam na Visti, sad na Win7 se nisam zezao s tim). Ako ne radi, probaj staviti na Headphones. Probati ću danas/sutra instalirati sebi opet taj control panel, pa ću vidjeti gdje sve zapinje.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

Jeli ti to spajaš na portove iza? Kad spojiš, stavi Center/Subwoofer Speaker Out (meni radi s tim). Imam identičan control panel (tj. imao sam na Visti, sad na Win7 se nisam zezao s tim). Ako ne radi, probaj staviti na Headphones. Probati ću danas/sutra instalirati sebi opet taj control panel, pa ću vidjeti gdje sve zapinje.

neradi..

sad vec poprilicno pizd**..
16 godina
protjeran
Nema zvuka..

Probaj opet staviti cd od matične i instaliraj sve moguće s njega jer se meni znalo dogoditi da mi s cd-a matične ne instalira sve drivere pa onda nemam zvuka..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
nfsbaby kaže...

Probaj opet staviti cd od matične i instaliraj sve moguće s njega jer se meni znalo dogoditi da mi s cd-a matične ne instalira sve drivere pa onda nemam zvuka..

instalirani su..
16 godina
protjeran
Escudo kaže...
nfsbaby kaže...

instalirani su..
 probaj opet ubaciti cd-od matične i sigurno nisi sve instalirao 100%
16 godina
neaktivan
Nema zvuka..
autorov komentar

raid zvuk.. sve se cujem osim youtube!!!, dali netko drugi ima takav problem na youtube? ili je nesto kod mene sjebano? koristim ff 3.0.6

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nema zvuka..

Skini novu verziju flash playera i pojačaj zvuk videa sa strane...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
nfsbaby kaže...

Skini novu verziju flash playera i pojačaj zvuk videa sa strane...

zvuk je pojacan do kraja.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

evo sada mi se pojavila poruka da no audio devices are installed..

a sve je tu..

16 godina
neaktivan
Nema zvuka..

jesi uključio zvučnike

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
c0x0x kaže...

jesi uključio zvučnike

jesam..

i rijesio sam..
17 godina
neaktivan
Nema zvuka..

usput..kad spajas zvucnike...uvijek idu u zeleni ulaz od onih sest ako je sustav 2.1..kad dodjes u panel..odi pod ono "mixer" ak imas..i tamo "playback" odvrni skroz na desnu stranu(kotacic)..to isto zna zajebavat

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
c0x0x kaže...

jesi uključio zvučnike

jesam..

i rijesio sam..
 Riješio si problem ili?
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
protjeran
Nema zvuka..

imam neki cudan predosjecaj da nas on ovdje samo zajebava, pprvo mu nea zvuka pa odjednom ima, ali ne za youtube pa onda opet rijesio porblem... ccc

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema zvuka..

slazem se Bes7...jbt..nema tog virusa ili pokvarenih drivera koji bi sekundu pustali sekudnu ne pustali zvukove..jedno su zvukovi kompa(kad ti recimo izbaci error pa onaj zvuk).a drugo je ovo.hhhIzlanuo se

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Escudo kaže...

sastavio komp..  instalirao vistu, instalirao sve drivere, ali kada ukopcam slusalice ili zvucnike i pustim nesto da svira nema zvuka, koristim zvucnu sa maticne, gigabyte p31

aj ti nama snimi video sa zvukom i u videu nek bude: UPALJEN ZVUK NA ZVUCNICIMA, otvori youtube i snimi, onda, otvori Task Manager (Ctrl+Alt+Delete) idi na procese i klikni End Process za jednog (pokazi nam upaljene zvucnike u racunaru i na hardveru) drzi ruke u kadru kamere i snimi ako cujemo zvuk, nadjem ti IP adresu i dodjem ti tamo sto trosis nase vrijeme
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
windows xp

molim pomoc ..nemam zvuka vec odkako sam podigo novi sistem nez sta da rdim drajveri:realtek high definition audio i es1688 audio drive (WDM) su pod uzvicnikom zutim i kad ih skinem sa neta opet isto sta da radim imal neko da zna oko zvuka...hvala unaprijed

vele

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: windows xp

mozda ti nepodrzava ploca novi system ?? jer su ti stari driveri ?? koji si instalirao sistem ? pa ako mogu pomoci ??

enver
16 godina
neaktivan
RE: windows xp
ensyy kaže...

mozda ti nepodrzava ploca novi system ?? jer su ti stari driveri ?? koji si instalirao sistem ? pa ako mogu pomoci ??

nepotrebno dižeš staru temu kod neaktivnog člana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice