sastavio komp.. instalirao vistu, instalirao sve drivere, ali kada ukopcam slusalice ili zvucnike i pustim nesto da svira nema zvuka, koristim zvucnu sa maticne, gigabyte p31
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ova:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2615 ?
Ako da, tu piše da imaš 8 audio izlaza. Otvori control panel od audio drivera (trebalo bi biti u system trayu) i vidjeti ćeš na koje portove je nešto spojeno. Dvoklik na port, i trebao bi dobiti popis mogućih tipova što si spojio na to. Tamo podesiš i trebao bi imati zvuk.
To ova:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2615 ?
Ako da, tu piše da imaš 8 audio izlaza. Otvori control panel od audio drivera (trebalo bi biti u system trayu) i vidjeti ćeš na koje portove je nešto spojeno. Dvoklik na port, i trebao bi dobiti popis mogućih tipova što si spojio na to. Tamo podesiš i trebao bi imati zvuk.
Link je prije 5 minuta radio!
Jesi probao u druge ulaze za audio uključiti zvučnike?
Link je prije 5 minuta radio!
Jesi probao u druge ulaze za audio uključiti zvučnike?
Pogledaj jeli ti u Windowsovom Audio Controlleru (onaj njihov standardni program za pojačavanje/smanjivanje) dali ti je sve pojačano. I da, znam da zvuči glupo do bola, ali jesi provjerio dali ti je zvučnik pojačan i uključen u struju? (događa se najboljima)
Pogledaj jeli ti u Windowsovom Audio Controlleru (onaj njihov standardni program za pojačavanje/smanjivanje) dali ti je sve pojačano. I da, znam da zvuči glupo do bola, ali jesi provjerio dali ti je zvučnik pojačan i uključen u struju? (događa se najboljima)
De pošalji screenshot tog audio control panela i screenshot kad uštekaš nešto (onaj popup).
Jeli ti to spajaš na portove iza? Kad spojiš, stavi Center/Subwoofer Speaker Out (meni radi s tim). Imam identičan control panel (tj. imao sam na Visti, sad na Win7 se nisam zezao s tim). Ako ne radi, probaj staviti na Headphones. Probati ću danas/sutra instalirati sebi opet taj control panel, pa ću vidjeti gdje sve zapinje.
Jeli ti to spajaš na portove iza? Kad spojiš, stavi Center/Subwoofer Speaker Out (meni radi s tim). Imam identičan control panel (tj. imao sam na Visti, sad na Win7 se nisam zezao s tim). Ako ne radi, probaj staviti na Headphones. Probati ću danas/sutra instalirati sebi opet taj control panel, pa ću vidjeti gdje sve zapinje.
Probaj opet staviti cd od matične i instaliraj sve moguće s njega jer se meni znalo dogoditi da mi s cd-a matične ne instalira sve drivere pa onda nemam zvuka..
Probaj opet staviti cd od matične i instaliraj sve moguće s njega jer se meni znalo dogoditi da mi s cd-a matične ne instalira sve drivere pa onda nemam zvuka..
raid zvuk.. sve se cujem osim youtube!!!, dali netko drugi ima takav problem na youtube? ili je nesto kod mene sjebano? koristim ff 3.0.6
Skini novu verziju flash playera i pojačaj zvuk videa sa strane...
Skini novu verziju flash playera i pojačaj zvuk videa sa strane...
evo sada mi se pojavila poruka da no audio devices are installed..
a sve je tu..
jesi uključio zvučnike
jesi uključio zvučnike
usput..kad spajas zvucnike...uvijek idu u zeleni ulaz od onih sest ako je sustav 2.1..kad dodjes u panel..odi pod ono "mixer" ak imas..i tamo "playback" odvrni skroz na desnu stranu(kotacic)..to isto zna zajebavat
jesi uključio zvučnike
imam neki cudan predosjecaj da nas on ovdje samo zajebava, pprvo mu nea zvuka pa odjednom ima, ali ne za youtube pa onda opet rijesio porblem... ccc
slazem se Bes7...jbt..nema tog virusa ili pokvarenih drivera koji bi sekundu pustali sekudnu ne pustali zvukove..jedno su zvukovi kompa(kad ti recimo izbaci error pa onaj zvuk).a drugo je ovo.hhh
sastavio komp.. instalirao vistu, instalirao sve drivere, ali kada ukopcam slusalice ili zvucnike i pustim nesto da svira nema zvuka, koristim zvucnu sa maticne, gigabyte p31
molim pomoc ..nemam zvuka vec odkako sam podigo novi sistem nez sta da rdim drajveri:realtek high definition audio i es1688 audio drive (WDM) su pod uzvicnikom zutim i kad ih skinem sa neta opet isto sta da radim imal neko da zna oko zvuka...hvala unaprijed
mozda ti nepodrzava ploca novi system ?? jer su ti stari driveri ?? koji si instalirao sistem ? pa ako mogu pomoci ??
mozda ti nepodrzava ploca novi system ?? jer su ti stari driveri ?? koji si instalirao sistem ? pa ako mogu pomoci ??
nepotrebno dižeš staru temu kod neaktivnog člana.