Mybookface problem!!

poruka: 11
|
čitano: 1.335
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mybookface problem!!

Naime dok sam na facebooku nakon nekog vremena (par minuta uglavnom) browser mi automatski prebacuje (redirecta) na stranicu mybookface i nije mi jasno kako da riješim taj problem, nigdje na netu za sad nisam našao nekakvo riješenje.

To mi se događa samo na firefoxu za sad, IE mi ne prebacuje na tu stranicu.

Neznam kako da to riješim ako netko zna molim za pomoć

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mybookface problem!!

Testirao sam s tim programom i ništa mi nije pronašao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mybookface problem!!
Maha kaže...

Testirao sam s tim programom i ništa mi nije pronašao

jel brišeš cookies u firefoxu?..ccleaner će to napravit..
možeš još probat sa superantispyware free edition napravit scan

taj mybookface je neka sumnjiva socijalna mreža

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 0:13 (seneka).
17 godina
Mybookface problem!!

Opet isto, pokrenuo sam ccleaner i napravio čišćenje svega i opet cim sam preko firefoxa otisao na facebook bio sam prebacen na mybookface, fakat ga se nemrem riješit

0 0 hvala 0
17 godina
Mybookface problem!!

Ocito nisi jedini s tim problemom- Problem :D

Da nije mozda neki add-on na firefoxu? nije mi jasno kako ti to radi samo na ff, a IE radi normala...

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mybookface problem!!

a ništa da se registriraš  na tom mybookface-u?

šalim se naravno

mislio sam da ti ta str iskače,da imaš neki adware ali tebe jednostavno preusmjeri na nju..
sad vidim na netu da ima dosta takvih slučajeva,nešto ćemo nać da se riješiš tog smeća,makar nam to bilo zadnje..

"It only seems to happen on Firefox, and only on one particular laptop: I logged into my account on a friend's laptop and was not redirected. "
krenimo od ovog..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 14:51 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
seneka kaže...

a ništa da se registriraš  na tom mybookface-u?

šalim se naravno

mislio sam da ti ta str iskače,da imaš neki adware ali tebe jednostavno preusmjeri na nju..
sad vidim na netu da ima dosta takvih slučajeva,nešto ćemo nać da se riješiš tog smeća,makar nam to bilo zadnje..

"It only seems to happen on Firefox, and only on one particular laptop: I logged into my account on a friend's laptop and was not redirected. "
krenimo od ovog..

Vidis to sam i ja rekao, da nema mozda neki add-on u firefoxu.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
Mybookface problem!!

Brijem da je problem u nekom add-on-u za firefox jer na drugom kompjuteru sa firefoxom me ne prebacuje nigdje, bum sad to jos pogledao sve

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maha kaže...

Brijem da je problem u nekom add-on-u za firefox jer na drugom kompjuteru sa firefoxom me ne prebacuje nigdje, bum sad to jos pogledao sve

no daj makni ih,ovaj ti jedino treba..my wot

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 15:58 (seneka).
17 godina
Mybookface problem!!

Brijem da je sad dobro, obrisao sam nekoliko add-on-a neznam koji je uzrokovao, ak se promjeni kaj javim jos. Inace svima hvala na pomoći puno!!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice