Msn error

poruka: 10
|
čitano: 1.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Msn error

upalim msn, imam najnoviju verziju i onda me izbaci i pise mi da je neki kvar, al ne pise error code, pa neznam kak da nadem rjesenje na netu. I zna koji put radit kojih 4 min pa opet izbaci error. probo sam instalirat ponovno msn, instalirat stariji al nista. Jel zna mozda neko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Msn error

Jesil skeniro komp na gamad???

ja sam imo gotovo isti problem, al imo sam gamadi na kompu... kad sam pocistio sve je bilo opet ok...

al pogledaj jos ovdje

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/msn-85-full/26507.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 0:31 (Amrapheus).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Msn error
Pinc kaže...

upalim msn, imam najnoviju verziju i onda me izbaci i pise mi da je neki kvar, al ne pise error code, pa neznam kak da nadem rjesenje na netu. I zna koji put radit kojih 4 min pa opet izbaci error. probo sam instalirat ponovno msn, instalirat stariji al nista. Jel zna mozda neko???

ma ta nova verzija ne valja. nadji na netu staru verziju i instaliraj. meni je  to pomoglo

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Msn error

Ajd' napisi tocno sta ti izbaci...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn error

jel zna neko kaj treba napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn error

Ja koristim najnoviju verziju isto i radi bez greske. Vjerovatno si nasao verziju sa greskom. Probaj skinuti drugu i obavezno pocisti registry od tog zadnjeg.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Msn error

I ja koristim najnoviju verziju Messengera i zasad radi bez greške.

MBO:GIGABYTE EP31-S3G CPU:AMD Athlon(tm) Processor LE-1640, MMX, 3DNow, ~2.6GHz RAM:1024M HDD:157 GB GPU:Radeon X1300XT/X1600Pro/X1650 Series Monitor: Samsung SyncMaster 755DF(T) Sound Card: Realtek
16 godina
neaktivan
Msn error

Netko je na forumu imao isti problem i ispostavilo se da je vrijeme na računalu krivo naređeno!Zvuči glupo ali probaj narediti točno vrijeme u Control panelu<Regional and Language Options

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn error

ja sam imao takvih problema s tim novim pa sam se vratio na stari

mislim 7.5 verziju i taj mi je najbolji

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: