Mpeg-4 to 3gp converter

poruka: 19
|
čitano: 2.251
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mpeg-4 to 3gp converter

Ima li koji dobar.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mpeg-4 to 3gp converter
Format Factory - konverter za sve i svašta
Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
16 godina
neaktivan
Mpeg-4 to 3gp converter

Link molim.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Link molim.

http://www.formatoz.com/

17 godina
neaktivan
miljac007 kaže...
I.Kk kaže...

Link molim.

http://www.formatoz.com/

ja mu baš ne bih dao!

pa zašt postoji google!!! http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-yell.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-yell.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-yell.gif

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
17 godina
jurluk kaže...

Da dobar je samo kaj ne zna radit niti s dvije jezgre kak spada a kamoli s 4 pa je spor prilicno kak se i vidi na fotki procesorske snage jos ima i to dosta ali on to ne koristi.Nevinašce Zna se da je dekodiranje videa ili izrada vrlo zahtjevan posel koji povuce kompletnu procesorsku snagu ak program  zna koristit posteno dvije jezgre ili vise njih pa onda upregne sve jezgre  maksimalno kolko to ide.Nevinašce Zalosno da to jos nisu napravili kak spada tu podrsku za vise jezgri no tu podrsku nema niti Super Encoder niti Any Video Converter koji su besplatni isto tak i puno ljudi ih korist. No dobru podrsku za rad s vise jezgri nemaju niti Xilisoft Video Converter Ultimate i Total Video Converter koji uopce nisu badave kaj je jos zalosnije i skroz smjesno.Nevinašce Zapravo sva tri programa Super Encoder, Format Factory i Any Video Converter koriste istu jezgru tj Mencoder za dekodiranje raznog video sadrzaja a razlika je samo između tih programa u sucelju i nista vise. Za usporedbu na drugoj slici je Cyberlink Media Show koji isto tak sluzi za svasta pa i izradu videa, i on potegne svu procesorsku snagu i sve jezgre kolko moze jer zna iskoristit vise jezgri kak spada. Uglavnom jezgri na kompu viska i kad treba nekaj odradit onda ostanes visit u zraku a jezgre se odmaraju ali bitno da ih imamo 4 pa daCool

16 godina
neaktivan

Google postoji za ništa!Poljubac

17 godina
neaktivan

Naravno kad ima besposlanih budala koji samo cekaju da lijenim guz...ma serviraju sve na gotovo. Dobro da nisi rekao dodji i iskodiraj molim!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 18:25 (logic).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
jurluk kaže...

Da dobar je samo kaj ne zna radit niti s dvije jezgre kak spada a kamoli s 4 pa je spor prilicno kak se i vidi na fotki procesorske snage jos ima i to dosta ali on to ne koristi.Nevinašce Zna se da je dekodiranje videa ili izrada vrlo zahtjevan posel koji povuce kompletnu procesorsku snagu ak program  zna koristit posteno dvije jezgre ili vise njih pa onda upregne sve jezgre  maksimalno kolko to ide.Nevinašce Zalosno da to jos nisu napravili kak spada tu podrsku za vise jezgri no tu podrsku nema niti Super Encoder niti Any Video Converter koji su besplatni isto tak i puno ljudi ih korist. No dobru podrsku za rad s vise jezgri nemaju niti Xilisoft Video Converter Ultimate i Total Video Converter koji uopce nisu badave kaj je jos zalosnije i skroz smjesno.Nevinašce Zapravo sva tri programa Super Encoder, Format Factory i Any Video Converter koriste istu jezgru tj Mencoder za dekodiranje raznog video sadrzaja a razlika je samo između tih programa u sucelju i nista vise. Za usporedbu na drugoj slici je Cyberlink Media Show koji isto tak sluzi za svasta pa i izradu videa, i on potegne svu procesorsku snagu i sve jezgre kolko moze jer zna iskoristit vise jezgri kak spada. Uglavnom jezgri na kompu viska i kad treba nekaj odradit onda ostanes visit u zraku a jezgre se odmaraju ali bitno da ih imamo 4 pa daCool

A onda kupis adobe paket pa dobijes sve i koristi sve sto moze iskoristiti.

16 godina
neaktivan

Pa moga si uraditi to.

17 godina
logic kaže...
rambox kaže...
jurluk kaže...

A onda kupis adobe paket pa dobijes sve i koristi sve sto moze iskoristiti.

Je samo to vecini ne treba uopce obicnim krisnicima treba neki program koji ce napravit posel s 4 jezgre kak spada po mogucnost besplatan ali ga nema. Kam bi dosli kad bi svi isli kupovat takve programe ko Adobe paket pa ima puno placenih manjih programa za tu namjenu ali opet ne koriste sve jezgre  kaj je zalosno neki koriste ali ih je vrlo malo zapravo. Kupuju se skupi procesori ali iskoristivost je mala osim u malom broju skupih programa ili sacici igrica koje znaju koristit 4 jezgre. No bitno da obicni korisnici kupuju skupe procove koje ne mogu iskoristit a tak bude bilo jos dosta vremena, jer onima koji rade programe bas i nije bitna podrska za visejezgrene procesore u programima za narod a profesionalci su nekaj sasvim drugo normalno.Cool

17 godina
neaktivan

Tebi je logicno da neko svoje vrijeme i znanj utrosi da napravi program koji ce zadovoljiti sve tvoje i tudje potrebe i da ti to da besplatno? Odlicno je da postoje i ovakvi besplatni programi.

17 godina
logic kaže...

Tebi je logicno da neko svoje vrijeme i znanj utrosi da napravi program koji ce zadovoljiti sve tvoje i tudje potrebe i da ti to da besplatno? Odlicno je da postoje i ovakvi besplatni programi.

A hebiga pa bilo bi ok da ima barem jedan takav program besplatan fuckaj ga sad, u drugim vrstama programa među besplatnim ima itekak boljih programa nego onih placenih ko recimo mocni video player besplatni MPCHC. Nek se udruze snage pa nek sklepaju podrsku na vise jezgri kak spada recimo na Super Encoder i eto veselja to bi bilo ok kaj ne.Cool

17 godina
neaktivan

Pa eto napravi ga ti ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa eto napravi ga ti ;)

E hoću.

17 godina
neaktivan

Svaka cast. Evo ja cu prvi da ga koristim.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Svaka cast. Evo ja cu prvi da ga koristim.

Godspeed logic neka ti služi bolje nego meni.I kako se dobiju ove zvjezdice je li sa thumb-upom ili nečim drugim.

17 godina
neaktivan

Nemam pojma. Imam osjecaj sto sam vise tu da ih teze dobijam ;)

Nemoj se zamarati time. Ja sam ovdje da se druzim, ucim i pomognem ako mogu.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nemam pojma. Imam osjecaj sto sam vise tu da ih teze dobijam ;)

Nemoj se zamarati time. Ja sam ovdje da se druzim, ucim i pomognem ako mogu.

I ja isto,ali više vremena provodim na DakkaDakka.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice