Mozilla Portable problem!

poruka: 3
|
čitano: 642
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Mozilla Portable problem!!! hitnoo

ovako imam problem,, koristim mozillu portable za neke bitne stvari, i evo sto mi se desilo, danas mi se srusio,, nece otvorit uopce. trazi reinstalaciju..a ja ni ne znam koja verzija je bila nit iista :S .. i sad instaliram neku noviju, i loadam bookmarske stare. i to je ok. ali je problem sto vise nemam sacuvane passworde, mailove, itd. ako me kuzite... kako to vratiti? dali je moguce ikako??? imam jos folder od starog firefoxa..tako da.. vjerojatno tamo to ima? pomagajte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mozilla Portable problem!!! hitnoo
exer1234 kaže...

ovako imam problem,, koristim mozillu portable za neke bitne stvari, i evo sto mi se desilo, danas mi se srusio,, nece otvorit uopce. trazi reinstalaciju..a ja ni ne znam koja verzija je bila nit iista :S .. i sad instaliram neku noviju, i loadam bookmarske stare. i to je ok. ali je problem sto vise nemam sacuvane passworde, mailove, itd. ako me kuzite... kako to vratiti? dali je moguce ikako??? imam jos folder od starog firefoxa..tako da.. vjerojatno tamo to ima? pomagajte

Ja sam sad na Ubuntuu imao slicnu situaciju i prekopirao sam sve fajlove od stare mozille, i radi mi ,sve je spremljeno i lozinke su sejvane...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
Re: Mozilla Portable problem!!! hitnoo

e upravo sam to sad uradio :D ... sve foldere iz starog prebacio u novi. i radi ;) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice