Ovako zanima me jel se na VirtualBox 3.1 može instalirati Mac OS X 10.4.8 ako nemože onda na koji program može?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko vidim, čini mi se da može...
kolko vidim, čini mi se da može...
One postavke gdje biram što ču ubacit na što da stavim? nepiše mi nigdje mac os
Molim vas za pomoć! pokušao sam s virtual boxom al nejde jel ima koi drugi program? jel može VIRUAL PC?
jel to znači da ne trebam instalirati one razne hackinotoshe da bi imao Mac već mogu kupiti original i pokrenuti to recimo unutar sedmice Virtual Box-om ???
jel to znači da ne trebam instalirati one razne hackinotoshe da bi imao Mac već mogu kupiti original i pokrenuti to recimo unutar sedmice Virtual Box-om ???
E nemoš virtual box-om probo ja!
ali recimo, trebalo bi raditi ili da virtual boxom pokušam neku hac***tosh distribuciju pokrenuti?
ali recimo, trebalo bi raditi ili da virtual boxom pokušam neku hac***tosh distribuciju pokrenuti?
jel može odgovor ?
jel može odgovor ?
Mislim da ne! Virtualbox koristim dosta dugo i još NIKAD nisam upogonio nijednu MAC distribuciju na njemu (ni službeni OS X, ni Hackintoshe, ni iPC...). Ukoliko želiš vrtjeti Mac OS na virtualnoj mašini onda se koristi VMWareom. Jedino za njega pouzdano znam da pokreće OS X.
jel može odgovor ?
Mislim da ne! Virtualbox koristim dosta dugo i još NIKAD nisam upogonio nijednu MAC distribuciju na njemu (ni službeni OS X, ni Hackintoshe, ni iPC...). Ukoliko želiš vrtjeti Mac OS na virtualnoj mašini onda se koristi VMWareom. Jedino za njega pouzdano znam da pokreće OS X.
E neradi mi na win 7 nemogu instalirati zašto?
Ne radi? Ja ga korsitim na Windowsu 7 i funkcionira besprijekorno. Pošto kod tebe ne radi, najvjerojatnije je riječ o oštećenoj instalaciji pa skini najnoviju verziju Virtualboxa klikom OVDJE!
mislim da njemu neće vmware, jer si mu predložio u predzadnjem svom postu.
skini zadnju verziju sa službenih stranica
VirtualBox imam to mi ne treba jer on nemože mac os x pokrenuti! možete li mi dati link sa službenih str i koliko je velik WMware ja sam ga odavdje skinuo LINK doođe na kraj instalacije i kaže error
-postoje gotovi image WMa, možeš konvertirati (export) i probati u nekom VBoxu i sl. -ovdje ćeš naći korisne savijete..
-btw, OSX je na osnovi BSD *nixa. Može pomoći kod kreiranja VMa.
Ne radi? Ja ga korsitim na Windowsu 7 i funkcionira besprijekorno. Pošto kod tebe ne radi, najvjerojatnije je riječ o oštećenoj instalaciji pa skini najnoviju verziju Virtualboxa klikom OVDJE!
jel da s tim pokrenem neku ha***ntosh distru ili original, šta će vrtiti ?