Može li VirtualBox 3.1 na Mac OS X 1 10.4.8?

poruka: 15
|
čitano: 2.798
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pitanje VirtualBox?

Ovako zanima me jel se na VirtualBox 3.1 može instalirati Mac OS X 10.4.8 ako nemože onda na koji program može?

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje VirtualBox?

kolko vidim, čini mi se da može...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
protjeran
RE: Pitanje VirtualBox?
jurluk kaže...

kolko vidim, čini mi se da može...

One postavke gdje biram što ču ubacit na što da stavim? nepiše mi nigdje mac osMršti se

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
protjeran

Molim vas za pomoć! pokušao sam s virtual boxom al nejde jel ima koi drugi program? jel može VIRUAL PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel to znači da ne trebam instalirati one razne hackinotoshe da bi imao Mac već mogu kupiti original i pokrenuti to recimo unutar sedmice Virtual Box-om ???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Može li VirtualBox 3.1 na Mac OS X 1 10.4.8?
Dominus Johannes kaže...

jel to znači da ne trebam instalirati one razne hackinotoshe da bi imao Mac već mogu kupiti original i pokrenuti to recimo unutar sedmice Virtual Box-om ???

E nemoš virtual box-om probo ja!

16 godina
neaktivan

ali recimo, trebalo bi raditi ili da virtual boxom pokušam neku hac***tosh distribuciju pokrenuti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dominus Johannes kaže...

ali recimo, trebalo bi raditi ili da virtual boxom pokušam neku hac***tosh distribuciju pokrenuti?

jel može odgovor ?

17 godina
Dominus Johannes kaže...
Dominus Johannes kaže...

jel može odgovor ?

Mislim da ne! Virtualbox koristim dosta dugo i još NIKAD nisam upogonio nijednu MAC distribuciju na njemu (ni službeni OS X, ni Hackintoshe, ni iPC...). Ukoliko želiš vrtjeti Mac OS na virtualnoj mašini onda se koristi VMWareom. Jedino za njega pouzdano znam da pokreće OS X.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
protjeran
cro_blue kaže...
Dominus Johannes kaže...
Dominus Johannes kaže...

jel može odgovor ?

Mislim da ne! Virtualbox koristim dosta dugo i još NIKAD nisam upogonio nijednu MAC distribuciju na njemu (ni službeni OS X, ni Hackintoshe, ni iPC...). Ukoliko želiš vrtjeti Mac OS na virtualnoj mašini onda se koristi VMWareom. Jedino za njega pouzdano znam da pokreće OS X.

E neradi mi na win 7 nemogu instalirati zašto?

17 godina

Ne radi? Ja ga korsitim na Windowsu 7 i funkcionira besprijekorno. Pošto kod tebe ne radi, najvjerojatnije je riječ o oštećenoj instalaciji pa skini najnoviju verziju Virtualboxa klikom OVDJE!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim da njemu neće vmware, jer si mu predložio u predzadnjem svom postu.

skini zadnju verziju sa službenih stranica

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
protjeran

VirtualBox imam to mi ne treba jer on nemože mac os x pokrenuti! možete li mi dati link sa službenih str i koliko je velik WMware ja sam ga odavdje skinuo LINK doođe na kraj instalacije i kaže error

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-postoje gotovi image WMa, možeš konvertirati (export) i probati u nekom VBoxu i sl. -ovdje ćeš naći korisne savijete..

-btw, OSX je na osnovi BSD *nixa. Može pomoći kod kreiranja VMa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ne radi? Ja ga korsitim na Windowsu 7 i funkcionira besprijekorno. Pošto kod tebe ne radi, najvjerojatnije je riječ o oštećenoj instalaciji pa skini najnoviju verziju Virtualboxa klikom OVDJE!

jel da s tim pokrenem neku ha***ntosh distru ili original, šta će vrtiti ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice