Mikrofon ne radi

poruka: 13
|
čitano: 15.202
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

Mikrofon mi ne radi.Spojim ga i nista samo se pojavi da sam upravo ubacio neki uređaj u kompjuter.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Mikrofon ne radi
Adža kaže...

Mikrofon mi ne radi.Spojim ga i nista samo se pojavi da sam upravo ubacio neki uređaj u kompjuter.

S ovako malo detalja ti bas i nemozemo pomoci.

Koja je maticna?Jesi instalirao drivere?

15 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

ja imam isti problem,ukopčam mikofon i komp ga ne prepoznaje. imam  Sigmatel driver.

0 0 hvala 0
15 godina
joehrv kaže...

ja imam isti problem,ukopčam mikofon i komp ga ne prepoznaje. imam  Sigmatel driver.

probaj ustekat u neki drugi komp pa vidi jel radi mic uopce..ako radi onda moze bit da ti je osla zvucna na maticnoj

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

ma radi mikrofona, sve ostalo kaj ukopčam u komp samo mikrofon ne prepoznaje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

Idite u Control Panel>Sound>Recordings i tu malo čačkajte, tako sam i ja čačkao pa napravio! Samo ne znam točno šta, pošto su različiti mikrofoni ( imam headset ) pa tako da će te morati malo uključiti mozak {#}

...we can go together, trough a storm, on any weather, cold or warm... =D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

riješo sam problem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

E ovako kupio sam slusaluce i rade sve fino msm i mikrofon je radio do neki dan od kada vise ne radi kada ga ukljucim sa prednje strane slusalice rade i sa prednje i sa zadnje strane ali mic nece radi samo sa zadnje znate li do cega je da od pocetka nije radio sa prednje strane mislio bih da ne radi utor ali je radio jedno vreme i vise ne radi pomocccc plizzzzz

Grobar

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

Ovako znaci , meni mikrofon radi ,ali da ne otvaram novu temu , slicno je , kad ukljucim znaci headset u prednji panel radi normalno mikrofon i zvuk,kad ukljucim u zadnji panel zvuk mi se cuje 30% jače ali mi mikrofon ne radi nikako ,rozi jack je ispravan znam,jer ga koristim kao izlazni za 5.1 zvucnike, jel trebam mozda nesto prebaciti pa da mi raj rozi opet radi ko mikrofon ili sta?pokusavao sam svasta u opcijama zvuka itd,ali nista,i dalje ne radi. podatke o pc imate pod moj pc ,logično :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 15:06 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deep kaže...

Ovako znaci , meni mikrofon radi ,ali da ne otvaram novu temu , slicno je , kad ukljucim znaci headset u prednji panel radi normalno mikrofon i zvuk,kad ukljucim u zadnji panel zvuk mi se cuje 30% jače ali mi mikrofon ne radi nikako ,rozi jack je ispravan znam,jer ga koristim kao izlazni za 5.1 zvucnike, jel trebam mozda nesto prebaciti pa da mi raj rozi opet radi ko mikrofon ili sta?pokusavao sam svasta u opcijama zvuka itd,ali nista,i dalje ne radi. podatke o pc imate pod moj pc ,logično :p

Iko? :)

12 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

vjerojatno nije spojen na matičnu(rozi-mikrofon)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

Kako mi onda radi kao izlaz,za subwoofer ,ako nije spojen

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mikrofon ne radi

Ljudi pomagajte, ovako mic na slušalicama mi ne radi.

Znači prvo sam imao neke headset Trust slušalice gdje mi mic nije radio i onda sam sve tamo tražio u control panelu rješenje, ali ništa.

Tada sam jednostavno mislio da je otišo mic na slušalicama i jućer sam si kupio nove. ali problem je isti.

Dtiveri su instalirani, zvuka imam.

Što da još probam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice