Laptop - Trzanje slike kod gledanja videa itd,

poruka: 4
|
čitano: 2.292
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle ,u naslov nije moglo stati sve,pa cu vam sad lijepo opsirno reci o svom laptopu

Dobio sam ga kao polovnog prije 3 godine , dosao je sa Vistom instaliranom , to sam obrisao i cistu instalaciju W7 ultimate uradio , konfiguracija je na slici , da predjem na stvar

Od instalacije w7 sve je islo glatko ,savrseno,palio se za 34 sekunde i tako to ..

S vremenom naravno je pocelo biti sporije,sto je uredu ,ali problem :

1. kad gledam neki video , ne uvijek ,ali cesto pocne trzati slika ,isto ko fps drop samo sto traje non stop , to mi se prije nije nikad desavalo ,a desava se ima mozda par sedmica ali nije mi bilo nesto bitno jer ne koristim laptop puno, kompjuter koristim uglavnom ..

2. problem je sto mi se temperature dignu i do 70 C kad jednostavno surfam po netu ili gledam video,prije nisu isle vise od 60 C , ja bih rado ocistio ventilator kad bi bilo jednostavno,ali nazalost nije ,nema posebnog otvora kod ventilatora kao sto imam kod hdd i pocesora..tako da ..

3. " Ati radeon family driver has stopped working and has succesfuly recovered" ,to mi se prije desavalo , barem jednom na dan i nije onda dugo vremena do sad , nasumicno mi se desi to , ekran kao da se ugasi  i upali i onda ta poruka dodje , ali kad duze gledam video onda se svakih 30 sekundi desi,pretpostavljam da se zagrije graficka u tom slucaju ..

eto to bi bilo to , pa eto pomognite ako mozete oko kojeg problema bio bih zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

očisti hladnja i promijeni termalnu pastu za početak

ako neznaš sam odnesi ga na servis

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop - Trzanje slike kod gledanja videa itd,

Pokusavao sam sam ali moram skinuti cijelu donju stranu ali nisam htio sje*ati nista pa sam vratio, koliko bi otprilike kostalo da ga ociste na servisu i promijene termalnu pastu 

Osim sto bi moglo biti do zagrijavanja, ima li jos nekih stvari do cega bi moglo biti

16 godina
moderator
Re: Laptop - Trzanje slike kod gledanja videa itd,

150-200kn...tako negdje

uvjeren sam da je do zagrijavanja...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice