Konverter video formata

poruka: 26
|
čitano: 22.325
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Konverter video formata

E ovako, ako netko zna gdje bi si mogao skinuti nekakav konverster za video fajlove, htio bih si prebaciti  neke filmove na mob a mob podržava  MP3, MP4, 3GP, AAC, AMR, MIDI, IMY, EMY, I WAV.

E sad ja bih htio konvertirati .AVI file u jedan od ovih nabrojanih.....

0 0 hvala 0
17 godina
Konverter video formata
Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Konverter video formata

thanks

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konverter video formata

Format Factory

jako dobar program a imas i za audio filove i sve ostalo...odlican program...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konverter video formata

imaš program SUPER...konvertira u sve video formate...3GP,MP4 itd.

Welcome to my nightmare!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konverter video formata

Xilisoft Video Converter Ultimate - najžešći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konverter video formata
mesomeone kaže...

Xilisoft Video Converter Ultimate - najžešći.

i njega sam koristio ali je foramt factory bolji bar za mene...

15 godina
protjeran
hvala svima
16 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
hvala svima

nista...

15 godina
neaktivan
16 godina

a možeš i ovaj specijaliziran za 3gp i još par formata

Free 3GP Video Converter

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
15 godina
neaktivan
Konverter video formata

evo ti najbolji konverter http://www.erightsoft.com/SUPER.html

0 0 hvala 0
15 godina
Konverter video formata

bog drustvo! zanimame kako da mp4,video format pretvorim u neki drugi format, recimo skinio sam par

video formata mp4 i htio bih ih sprzit na dvd u formatu divix ili neki drugi koji podrzava dvd pleyer,

imam program format faktory ali s njim koj sam kod isprobao format i sprzim na dvd  dvd pleyer mi

ocita da ne podrzava taj format molim ako ima neki jednostavan program s kojim bih mogao pretvorit

te format mp4 video sadrzaje u neki format da ga dvd pliyer ocita pliz{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fight kaže...

bog drustvo! zanimame kako da mp4,video format pretvorim u neki drugi format, recimo skinio sam par

video formata mp4 i htio bih ih sprzit na dvd u formatu divix ili neki drugi koji podrzava dvd pleyer,

imam program format faktory ali s njim koj sam kod isprobao format i sprzim na dvd  dvd pleyer mi

ocita da ne podrzava taj format molim ako ima neki jednostavan program s kojim bih mogao pretvorit

Vjerojatno imaš dvd koji ne podržava divx (tako je bar kod mene), u neru 8 (ili 7) je bila opcija make video DVD i onda bi moga ubacit bilo koji format pa bi mi napravilo "klasičan" dvd.

Nisan siguran može li još koji program to al eto nero mi prvi pada na pamet.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
fight kaže...

Da pokusas sa ovim programom?

nije besplatan al i to se rijesi.. {#}

16 godina
fight kaže...

Ako ti ne podržava divx/xvid možeš konvertirati u DVD sa convertXtoDVD (plaća se, besplatna ima watermark)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 13:29 (brixy).
17 godina
Konverter video formata

Bio je i ovaj pred koji tjedan u Bug programu tjedna.

Freemake Video Converter 1.3

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brixy kaže...
fight kaže...

Ako ti ne podržava divx/xvid možeš konvertirati u DVD sa convertXtoDVD (plaća se, besplatna ima watermark)

tenks program je dobar ali dali ima nesto tako besplatno a da je jednostavno?{#}

17 godina
fight kaže...

tenks program je dobar ali dali ima nesto tako besplatno a da je jednostavno?{#}

Jesi probao ovaj iz mog posta. Na slici ima opciju DVD.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
fight kaže...
brixy kaže...
fight kaže...

Najbolje bi bilo da kupis novi DVD Player ak imaš neki prastari, s obzirom da koštaju vrlo malo danas ima ih po 150kn pa nema problema jer svaki današnji DVD Player cita AVI Xvid ili Divx bez problema. Zapravo ti uopce ne treba taj ConvertxToDVD, jer sa FormatFactory prekodiraš Mp4 u MPEG 1Video format po ovim dole postavkama ili VOB MPEG 2 format i to je to. Onda ceš moc gledat taj video, i na obicnom zastarjelom DVD Player-u ak takav imaš doma.{#}

http://slike.hr/slike/mpeg1video_ac3f8.jpg.html

http://slike.hr/slike/mpeg2video_73088.jpg.html

Zapravo i nema previše smisla prekodirat MP4 u ili MPEG 1 ili MPEG 2 Video format (DVD Video), osim ak baš nije nuzno jer ce bit izlazni video u tim formatima minimalno dva puta veci od originala u Mp4 formatu i normalno losije kvalitete slike.{#}

Nadam se da kad si isel u FormatFactory, prekodirat Mp4 video u AVI Xvid ili Divx format da si se držal rezolucije videa do recimo 756-480. Jer svaki obican DVD Player koji cita video do 800-600 rezolucije tj u praksi 756-480, nece moc prikazat video iznad te rezolucija pa makar i podrzava AVI Divx ili Xvid pa i MP4 u slucaju da imaš noviji a ne stari DVD Player tak da se zna.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
Konverter video formata

e, jedan problem, moja nokia 3110c podržava 3gp ,ali ako stavim neki 3gp zapis na mobitel jednostavno piše "ovaj oblik datoteke nije podržan"

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konverter video formata

Smanji rezoluciju i bitrate videa i audia.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rambox kaže...
fight kaže...
brixy kaže...
fight kaže...

Najbolje bi bilo da kupis novi DVD Player ak imaš neki prastari, s obzirom da koštaju vrlo malo danas ima ih po 150kn pa nema problema jer svaki današnji DVD Player cita AVI Xvid ili Divx bez problema. Zapravo ti uopce ne treba taj ConvertxToDVD, jer sa FormatFactory prekodiraš Mp4 u MPEG 1Video format po ovim dole postavkama ili VOB MPEG 2 format i to je to. Onda ceš moc gledat taj video, i na obicnom zastarjelom DVD Player-u ak takav imaš doma.{#}

http://slike.hr/slike/mpeg1video_ac3f8.jpg.html

http://slike.hr/slike/mpeg2video_73088.jpg.html

Zapravo i nema previše smisla prekodirat MP4 u ili MPEG 1 ili MPEG 2 Video format (DVD Video), osim ak baš nije nuzno jer ce bit izlazni video u tim formatima minimalno dva puta veci od originala u Mp4 formatu i normalno losije kvalitete slike.{#}

Nadam se da kad si isel u FormatFactory, prekodirat Mp4 video u AVI Xvid ili Divx format da si se držal rezolucije videa do recimo 756-480. Jer svaki obican DVD Player koji cita video do 800-600 rezolucije tj u praksi 756-480, nece moc prikazat video iznad te rezolucija pa makar i podrzava AVI Divx ili Xvid pa i MP4 u slucaju da imaš noviji a ne stari DVD Player tak da se zna.{#}

okej hvala prijatelju na pomoci puno si mi pomogao reci mi samo za sto sluzi ona funkcija u tom programu mogcnosti sto se moze s njom?

15 godina
protjeran
Konverter video formata

Isprike što upadam u temu.

Koji program od navedenih pretvara (može) avi u mp4?

Hvala!

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konverter video formata

Avidemux je besplatan i pretvara gotovo sve u svašta i jednostavan je.

http://fixounet.free.fr/avidemux/download.html

0 0 hvala 1
15 godina
Konverter video formata

moj glas ide xilisoftu

korisim ga za SVE

mp3-avi

avi-mp3

avi-hd

avi-mp4

itd...

plus za editiranje slike, jasnoce, velicine, kontrasta, bla bla bla...PREODLICAN program

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice