Konekcija na internet, POMOĆ!! zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 6.610
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Konekcija na internet, POMOĆ!!
autorov komentar
thp kaže...

Ok, onda opće nije problem do  matične ploče, nego do wireless adaptera koji imaš. radi se o slijedećem on koristi zydas 1211 chip  - tvoj opisani problem se događa kod vista sa tim usb adapterom, a iskreno za XP SP3 nisam našao nešto (ovo sam sve našao preko google-a jer nemam ovaj adapter naravno :)) ali vjerujem da je isti problem kao i sa vistom. NO idemo ovako, kada se pokusas spojit na mrezu jer ides preko programa zd ili preko zero configa?

Ako imaš vremena probay potražiz za zydas 1211 drivere za windows xp ali što novije!

U programu ZD sam namjestio da automatski kada nađe taj moj "Conection Point" (naravno morao sam upisat u WEP key) da se spoji na njega u lokalnu mrezu.
Potom idem u "bradband conection" (nazvao dsl) i konektiram se uz pomoć passworda i usernamea koji sam dobio za ADSL.
/hvala na pomoći/ nemam bas sada vremena za trazit drivere, to cu navecer kada dođem iz skole.

Na starom kompu također sam imao istaliran SP3 od XP-a, ali mi je sve normalno radilo, nije mi radio adapter nikakve probleme, to me jedino zbunjuje u cijeloj priči.
/otici cu ja kupiti novi adapter, samo mi prelozi koji, jer i tako sam ovoga mislio zamijeniti u dogledno vrijeme/
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan
Konekcija na internet, POMOĆ!!
autorov komentar

Nema nitko nikakav prijedlog vise? =(

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm, ajmo pokusati jos dvije stvari - a to je da isključiš zd program, pobrišeš ga iz startupa i probaš koristit windows zero config (to ne bi smijelo imati učinka) ali opet isplati se probati.

druga stvar bi bilo da pokušaš izvući što sve točno na kompu i što je instalirano (super bi bilo kada bi mi mogao proslijedit zapis iz everesta o cijelom kompu kako bi skupili više podataka.

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ako imaš ikonu preko koje se povezuješ probaj (prije nego se povežeš na internet)

klik na tu ikonu -> svojstva -> provjeri dali se pajaš preko ispravne veze(tamo di piše "poveži koristeći")

onda: provjeri telefonski broj treba ti pisati "HTdata"

btw:kako se sad spajaš na internet(kako možeš odgovarat na naša pitanja)?

Crysis wars, COH: OP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konekcija na internet, POMOĆ!!
autorov komentar
thp kaže...

Hm, ajmo pokusati jos dvije stvari - a to je da isključiš zd program, pobrišeš ga iz startupa i probaš koristit windows zero config (to ne bi smijelo imati učinka) ali opet isplati se probati.

druga stvar bi bilo da pokušaš izvući što sve točno na kompu i što je instalirano (super bi bilo kada bi mi mogao proslijedit zapis iz everesta o cijelom kompu kako bi skupili više podataka.

Nisam imao prilike biti na kompu (odgovor na pitanje gore-- s laptopa se spajam na net, a ne s PC-a, pa vam mogu odgovarat na pitanja) Widows zero configurator je program koji s kinem s neta? koristi za upravljanje cime? :S
Na kompu je instalirano gotovo nista osim windowsa, offica, programa za upravljanje printerom (HP Photosmart), Gears of War, i to je praktički to.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Znaci, problem je bio u usb adapteru, kupio sam adapter koji se spaja na PCIE utor (D-Link) i sve radi kao podmazano, bez greške.

Hvala svima na pomoći!

Moderator, molim lock teme. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice