Komp zabloka pri startupu

poruka: 3
|
čitano: 640
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Komp zabloka odmah nakon startup-a

Kao sto naslov kaze. Ja upalim kompjuter (star je 2-3 tjedna, specovi su pod moj pc), on se digne, i da ce pokrenut procese, puf zabloka. I sat zabloka i mis ne moze nigdje kliknut, nist... eh sad... Ja sam stavio da mi se pri startupu pokrene: Skype, ts3, skydrive, softver za mreznu, origin i jos par drugih stvari. Iako jel to problem posto imam six core proc?

E da, otisao sam u safe mod, tamo nije zablokalo ali nisam mogao uci u aplikacije da ih podesim da se ne pale pri startupu... Mala pomoc molim vas?

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

0 0 hvala 0
17 godina

ugasit sve sta se pali na pocetku. I onda postepeno vracat svaku stvar da vidis koja radi problem.

Link koji ce ti pomoci za gasenje i paljenje startup aplikacija

http://www.sevenforums.com/tutorials/1401-startup-programs-change.html

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hvala na pomoci, 5-6 puta sam upalio ugasio dok se nije normalno podigao i pogasio sam svo to smece sto se pali u pocetku... {#}

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice