Kad sam spojio s video (zutu bananu) kabal na grafickoj Nvidia 8500 gt (RGB-ljubicasti) sa TV-om koje je uspijelo do momenta kad sam "podesavao" na grafickoj rezoluciju, boju PAL sisitem za TV...Pojavi se neki plavi error i comp se retartovo. Pri ulasku u windows xp sp3 ocitava na pola i zablokira...BIOS mi je dao znak 1 dugi i 2-3 kratka beep-a tako da nije bilo slike u BIOS-u (crna slika kad upalis racunar). Onda procitam iz arhive BEEP-code o BIOS-u (AMI 1D-3K: Ram izvadit stavit...; Award 1D-2K : graficku izvadit stavit...) i sve uradim tako.
Poslije ocitava BIOS-WIN XP SP3 malo sporije i kad udje zablokira grafika a jedan od uzroka je kontakt na s video tv kablu (zuta banana);
Temperatura je bila i ostala optimalana za CPU VGA I SYS
CMOS bateriju sam 2x izvadio stavio instaliro ponovo drivere za graficku sve je ok. Kad ugasim racunar i ponovo upalim BIOS AMI trazi non stop datum i vrijeme da F1 to run BIOS F2 ne mijenja vrijeme od 200neke...Postoji li nacin da ovo promjenim osim da ne "skidam" zadnju verziju BIOS-a i boot cd MB ASUS da ne koristim? Ako moram BOOT MB CD koristit i fleshovat kako i sta uradit?!
MB: P5WDH DELUX ASUS
SVGA: Nvidia 8500 GT ge force
CPU: Intel 2.2 Dula Core