Instalacija printera

poruka: 4
|
čitano: 849
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Instalacija printera

Molim pomoć...bilo kakvu, jer već 3.dan pokušavam riješiti problem i ne mogu, a za dalje mi je pun u Vrapče osiguran.

Laptop je LENOVO ideapad 700, windows 8.1 64 bit, printer je CANON PIXMA MP160 i CANON PIXMA MP210. Nikako ih ne mogu intalirati...niti jedan od ova 2. Nikako pa nikako...

Može pomoć? Kada skinem drivere javlja mi grešku: an error occurred while files wew being copied.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Instalacija printera
ri-red kaže...

.. javlja mi grešku: an error occurred while files wew being copied.

-imaš grešku, nema veze s printerima/driverima.

-neispravno: RAM, pregrijavanje, disk, malware (kao i izvor drivera), možda antivirus blokira sumnjivi file, možda.. tek kad to eliminiraš možeš dalje s printerom (to vjerojatno neće biti problem).

+ win 8-10 traži certificirane-potpisane drivere, za instalaciju necertificiranih moraš ići u 'safemod'-F7.. inače ignorira driver.

+ ako je printer supportan, win će sam kad ga prepozna pokušati skinuti i instalirati driver.. samo treba malo strpljenja.. ali neki kvar (file copy error) je ono što moraš riješiti..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
neaktivan

Kako riješiti navedeno? Nisam bas toliko doma - doma :D

16 godina

-kao i svaki drugi problem, tako da prvo otkiješ, provjerom-test možda samo neki kontakti.. ili eliminacijom..

-ako je neki soft-uzrok, skenirati anitvirusom, provjeriti 'čistoću' OSa (sfc /scannow).. jer svaki problem može biti soft ili hardware.

Tek kad otkriješ uzrok, možeš dalje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice