Igre nema u Applications, ali jest u Processes

poruka: 5
|
čitano: 652
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ovako, igram Football Manager preko Steama. Odjednom mi se igra minimizirala, no nema je u Windows trayu dolje, a kad otvorim Task Manager nema je niti u Applications tabu, no kad pogledam u Processes tab, Football Manager je još tamo i radi, a i kad sam pokušao preko Steama ga ponovno pokrenuti, kaže mi Football Manager is allready running, znači sigurno radi. Kako da maximiziram igru s obzirom da ju mogu vidjeti samo na listi procesa? Mora postojati način......a ne želim ugasiti FM jer sam usred veoma bitne i krucijalne tekme a sejv je zadnji tkozna gdje, a i postoji mogućnost  da se trenutni sejv korumpira. POMOĆ!

0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Igre nema u Applications, ali jest u Processes

Da, no tu mi ne govori kako maximizirati igru koju zapravo nema na listi applikacija.....

18 godina
neaktivan

ali ti govori da ti se igra već srušila samo je zaostao neki njen proces. vrlo vjerojatno ti je propala tekma, nažalost

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Igre nema u Applications, ali jest u Processes
Wolverine kaže...

ali ti govori da ti se igra već srušila samo je zaostao neki njen proces. vrlo vjerojatno ti je propala tekma, nažalost

Da stvarno ne postoji neki trik u windowsima da se iz proccessa maximizira........?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice