HP printer problemi s ispisom na daljinu

poruka: 3
|
čitano: 1.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HP printer, problemi s ispisom preko wifija

Printer stoji spojen na stolno računalo u drugoj sobi kojeg ne koristim aktivno jer nažalost ne stane pored svakodnevnog računala u radnoj sobi. 

Problem je što printer ne radi konzistentno - ponekad ću pustiti print i neće se ništa dogoditi, nekad će isprintati 2-3 dokumenta i stati na trećem i slično. Više ne znam što da radim i u čemu bi mogao biti problem? Pretpostavljam da do drivera nije, jer da je ne bi niti te pojedinačne ispise napravio (kada printa uvijek printa po točnim postavkama kako se složi). 
Ikakva ideja što i kako napraviti jer ovo više nema smisla da kada ne ide print palim to drugo staro računalo, prebacujem sve na cloud ili usb i izgubim 10 minuta na nešto što bi trebalo biti gotovo u par sekundi? 

Printer je HP Deskjet 3520 serija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HP printer, problemi s ispisom preko wifija
ficosime kaže...

Printer stoji spojen na stolno računalo u drugoj sobi kojeg ne koristim aktivno jer nažalost ne stane pored svakodnevnog računala u radnoj sobi. 

Problem je što printer ne radi konzistentno - ponekad ću pustiti print i neće se ništa dogoditi, nekad će isprintati 2-3 dokumenta i stati na trećem i slično. Više ne znam što da radim i u čemu bi mogao biti problem? Pretpostavljam da do drivera nije, jer da je ne bi niti te pojedinačne ispise napravio (kada printa uvijek printa po točnim postavkama kako se složi). 
Ikakva ideja što i kako napraviti jer ovo više nema smisla da kada ne ide print palim to drugo staro računalo, prebacujem sve na cloud ili usb i izgubim 10 minuta na nešto što bi trebalo biti gotovo u par sekundi? 

Printer je HP Deskjet 3520 serija.

Da ti ne ode možda taj Wifi u nekakav stand by? Kako je mreža podešena?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
Re: HP printer, problemi s ispisom preko wifija

-čest problem na wlanu.. (neovisno uzrok, u modemu ili printeru.. vjerojatnije u printeru..) ode u neki standby.. tj bolje radi kad ga klasično gasiš i upališ kad ti treba..

-možda pomogne podešavanje powerprofila, .. ako se nudi ili novi firmware, driver i sl. no to bi bilo 'prelako' za fix :))

- inače je poželjno na routeru rezervirati ip po macu ako ima opciju za takve uređaje (server-printer-nas...) tj ne miješati ostale uređaje koji lako uzmu ip npr mobitel.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice