Hp 4525s PROBLEM

poruka: 10
|
čitano: 3.211
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hp 4525s PROBLEM

POZDRAV......imam problem s laptopom HP ProBook 4525s...DAKLE:tipka za wireles nece da se upali tj da svijetli bijelo kao inace...nemogu se spoit na net bezicno nikako jel to je kao prekidac nekakav.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hp 4525s PROBLEM

vidi u biosu dali ti je wi-fi enable!?

13 godina
neaktivan
Hp 4525s PROBLEM

Ehhhh kad bi,znao mozes mi malo poblize objasnit.......?.kad udjemu bios koju opciju da odaberem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pise ovako:BIOS Application error (501)

17 godina
neaktivan
Hp 4525s PROBLEM

kad upalis laptop pritisci dugme "delete" i ugjes u bios i potrazi tamo u setinzima dali ti je wirles on ili off ako je off onda ga napravi on i onda pritisni tipku f10 i yes da sacuvas seting i mislim da ce da ti radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

napravio sam sve kako si reko i vec je bila kvacica stavljena ...al ne sljaka opet.....mozda nisi doro shvatio imam tipku za palit i gasit znaci prije dok je radila kad je upaljeno bijelo je svijetlila a kad je ugaseno zuto sad stalno zuto svijetli kad stisnem nece da se upali tj bijelo da svijetli

14 godina
Hp 4525s PROBLEM

Probaj reinstalirat drivere od wlana. Ako ni to ne pomogne reinstaliraj windows. A tko zna možda ti otišla wlan kartica.

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hmmmm al radi net preko zice...

13 godina
neaktivan
Hp 4525s PROBLEM

pokuso sam sve al ne ide.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp 4525s PROBLEM

iskreno NIKAD VIŠE ne idem na nikakav HP-ov uređaj... strašno me razočarao HP... uzeo sam probook 4520 i dogodio mi se sličan kvar nakon 3 mj. rada... računalo je na sevisu već zadnjih 5 mjeseci i nikako da kvar otklone, tvrde da je uređaj ispravan jer sami navodno nisu uspjeli dobiti grešku, a greške koje su dobili serviseri u drugim servisima ne priznaju pod drugo mišljenje jer je JEDINI OVLAŠTENI servis u HR onaj u ZG - MRservis... SAVJET SVIMA KOJI KUPUJU NESTO --BJEŽITE OD HP-a-- ima puno boljih roba :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 1:01 (Bones).

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice