POZDRAV......imam problem s laptopom HP ProBook 4525s...DAKLE:tipka za wireles nece da se upali tj da svijetli bijelo kao inace...nemogu se spoit na net bezicno nikako jel to je kao prekidac nekakav.....
Hp 4525s PROBLEM
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.212
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidi u biosu dali ti je wi-fi enable!?
Ehhhh kad bi,znao mozes mi malo poblize objasnit.......?.kad udjemu bios koju opciju da odaberem?
Pise ovako:BIOS Application error (501)
kad upalis laptop pritisci dugme "delete" i ugjes u bios i potrazi tamo u setinzima dali ti je wirles on ili off ako je off onda ga napravi on i onda pritisni tipku f10 i yes da sacuvas seting i mislim da ce da ti radi
napravio sam sve kako si reko i vec je bila kvacica stavljena ...al ne sljaka opet.....mozda nisi doro shvatio imam tipku za palit i gasit znaci prije dok je radila kad je upaljeno bijelo je svijetlila a kad je ugaseno zuto sad stalno zuto svijetli kad stisnem nece da se upali tj bijelo da svijetli
Probaj reinstalirat drivere od wlana. Ako ni to ne pomogne reinstaliraj windows. A tko zna možda ti otišla wlan kartica.
hmmmm al radi net preko zice...
pokuso sam sve al ne ide.....
iskreno NIKAD VIŠE ne idem na nikakav HP-ov uređaj... strašno me razočarao HP... uzeo sam probook 4520 i dogodio mi se sličan kvar nakon 3 mj. rada... računalo je na sevisu već zadnjih 5 mjeseci i nikako da kvar otklone, tvrde da je uređaj ispravan jer sami navodno nisu uspjeli dobiti grešku, a greške koje su dobili serviseri u drugim servisima ne priznaju pod drugo mišljenje jer je JEDINI OVLAŠTENI servis u HR onaj u ZG - MRservis... SAVJET SVIMA KOJI KUPUJU NESTO --BJEŽITE OD HP-a-- ima puno boljih roba :P