hmm.. znači nakon što kopiraš text u notepad file i spremiš ga negdje (pr. na c:\) otvoriš windows explorer. to najlakše napraviš da stisneš win+e. gdje je "win" ona mala zastavica na tasturi između ctrl i alt na lijevoj strani.
nakon što se otvori explorer imaš gore izbornik file view... tools...help.
pritisni na tools.
zadnje što ti je na raspolaganju u padajućem izborniku je folder options- klikni na folder options.
sad ovdje klikni na karticu view.
otvorit će ti se hrpa opcija s kvačicama. potrebno je otkvačiti hide extensions for known file types.
ako je otkvačena odprije sve ok, ako nije otkvači je i pritisni apply, zatim ok ili close, što će već pisati.
nakon ovog koraka dođi do mjesta gdje je spremljen file s početka posta. ako si išao po mojim uputama fajl se zove regfile.txt.
klikni na njega desnim gumbom- pojavit će se defaultni padajući izbornik na kojem odaberi rename; zatim zadnja tri slova promijeni iz txt u reg . dakle, file sad ima naziv regfile.reg
primjet ćeš da je i ikona sad drugačija- bit će kockice na ikoni.
sad dva puta klikni na taj file kao da ga otvaraš (u biti i otvaraš ga).
windows će te pitati želiš li dodati vrijednosti u registry. klikni yes.
nakon toga, a prije slijedećeg pokretanja računala windows update će ti raditi: otvori Internet Explorer (dakle, ne firefox) i u adresnu traku upiši http://windowsupdate.microsoft.com
na windows update stranicama na sva pitanja odgovaraj potvrdno.
kad te pita hoćeš li express ili custom izaberi custom, zatim s lijeve strane pritisni hardware update i zakvači sve updateove koji se tamo nude. ovisno o brzini veze, taj update mogao bi trajati podosta. imaš li sp3? imaš adsl?
ako nemaš ni jedno ni drugo.. hm.. trajat će vjerojatno godinama. ako imaš sp3 a nemaš adsl trajat će sat-dva; obratno ako imaš adsl a nemaš sp3 otprilike isto.
Ako imaš i jedno i drugo instalacija će ti trajati do pola sata, možda i samo nekoliko minuta.
Nakon update će ti javiti nešto tipa updates installed successfully. Bit će ti ponuđeno da restartaš računalo. Pristisni restart computer now.
Restartaj komp pa mi reci kakvo je stanje u device manageru.
Ja od ovog detaljnije ne mogu. nadam se da će biti kruha od sveg ovog