Formatiran disk pliz help!!!

poruka: 5
|
čitano: 1.167
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formatiran disk pliz help!!!

Naći sa ponovnim stavljanjem win7 slučajno sam formatirao krivi od 2 diska koji koristim i to puni terabajtni sa svime što imam (da znam, debil {#} ) Formatiranje je trajalo svega par sekundi i uvjeren dam da se ništa nije zbrisalo i sad me zanima da li postoji neka varijanta da samo vratim particijske tablice ili nešto slično ( da nemoram izvlačiti podatke nekim softverom ) Da li netko ima iskustva sa testdisk programom ili nečim sličnim?? šta napraviti? hilfe ljudi

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 19:10 (Gluteus).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Formatiran disk pliz help!!!
Gluteus kaže...

Naći sa ponovnim stavljanjem win7 slučajno sam formatirao krivi od 2 diska koji koristim i to puni terabajtni sa svime što imam (da znam, debil {#} ) Formatiranje je trajalo svega par sekundi i uvjeren dam da se ništa nije zbrisalo i sad me zanima da li postoji neka varijanta da samo vratim particijske tablice ili nešto slično ( da nemoram izvlačiti podatke nekim softverom ) Da li netko ima iskustva sa testdisk programom ili nečim sličnim?? šta napraviti? hilfe ljudi

Easeus

Prouči tutoriale!!!

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
Gluteus kaže...

Ima u Bugu zadnjem neka reklama, specijalizirani za oštećene/formatirane diskove i neka ti je sa srećom

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 21:32 (KIKI3ooo).
18 godina
Gluteus kaže...

Treba ti Minitool Power Data Recovery, i negov modul Damaged Partition Recover a sve ostalo bitno imaš na doljnjim linkovima. Samo prati upute i nema frke pa javi kak je to prošlo, i ono najvažnije za sad ne smiješ nikakve nove podatke zapisivat na taj disk s kojeg spašavaš stare podatke.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 21:49 (rambox).
17 godina
neaktivan

Program je odličan (ovaj free), puno hvala na pomoći!!!11

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice