Firewall blokira Google Chrome

poruka: 36
|
čitano: 6.077
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Firewall blokira Google Chrome
Sum_of_all_fears kaže...

Znači, problem riješen? I Chrome i uTorrent?

Je. Ponovno sam sada pokretao komp i nije izašao nijedan prozorčić.

Hvala :)

16 godina
odjavljen

To je ok. Možda ti se pojavi još koji jer smo onom prvom komandom resetirali cijeli Windows Firewall na default pa ćeš sad neke programe morati opet "odobriti" ali samo jednom.

Evo Marko :D (a i rambox) kako se rješava problem - analizom, eliminacijom i logikom a ne ho-ruk random disableanjem i instaliranjem smeća po PCju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
8 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

To je ok. Možda ti se pojavi još koji jer smo onom prvom komandom resetirali cijeli Windows Firewall na default pa ćeš sad neke programe morati opet "odobriti" ali samo jednom.

Evo Marko :D (a i rambox) kako se rješava problem - analizom, eliminacijom i logikom a ne ho-ruk random disableanjem i instaliranjem smeća po PCju.

Ok.

Još jednom, puno hvala :)

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Evo Marko :D(a i rambox) kako se rješava problem - analizom, eliminacijom i logikom a ne ho-ruk random disableanjem i instaliranjem smeća po PCju.

Rješavanje problema je druga priča, ja ti govorim ili ponavljam da je klasičan softwerski firewall beskorisan.Kad uleti gadna gamad na Windowse(Ransomware), od Windows Firewalla nema apsolutno nikakve koristi, a zašto onda Firewall radi za ukras ili zbog čega?Kog če mi jarca nekaj ako od toga nema koristi, to nema nikakve logike pogotovo iz sigurnosnog kuta.

Ti si rješio problem, ali po pitanju sigurnosti kao da nisi ništa niti napravil tu je kvaka i to je sirova realnost.

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx?page=1206&jumpto=4637944&sort=asc&view=flat

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Priznajem, riješio si problem, svaka čast, ne moraš nam to sad nabijat na nos (i zvati svaki 3rd party program smećem). 

Riješili smo mi puno problema na ovom forumu. 

16 godina
Marko :D kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Priznajem, riješio si problem, svaka čast, ne moraš nam to sad nabijat na nos (i zvati svaki 3rd party program smećem). 

Riješili smo mi puno problema na ovom forumu. 

upravo suprotno... ponašaš se kao vrač/vještica i rješavaš sve boleštine elexirima. ... doktore? Nauči. Lijepo je pomoći, preduvijet je znati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice