Error cdrwin

poruka: 4
|
čitano: 562
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Error cdrwin

Pozdrav! Imam problem prilikom instalacije programa cdrwin 5.05... izbacuje mi ovaj error... zna li netko rjesenje za moj problem? Hvala! 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Error cdrwin

-ako nemaš konkretan razlog, koristi druge (normalne) aplikacije.

-vjerojatno nedostaje ASPI ili bezbroj mogućih drugih razloga .. dok ne navedeš OS-ver.. zapravo bi bilo neobično da sve radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Win 8.1. 64 bit... 
Pomislio sam mozda da bi na xp radilo, ali iskreno nisam probao! 
Da, treba mi bas ta verzija programa, nazalost!!

16 godina

8.1 je ni vrit ni mimo.. iskoristi dok se može aktivaciju za w10 (realno razlika nema.. ali to je ver koju moraš .. jer tako želi MS), nema veze s pitanjem crdwin..

a što si pokušao? ASPI? Ili SPTI (Nero)? ..

- bez valjane licence (ili drugog rješenja..) poznato da je teško instalirati, nakon tog ako i radi, zezat će te (namjerno).. proizvođači softwarea se znaju zaštititi.

-sve što se petlja u sys, moraš znati kako instalirati (forsirano).. npr restrat (kao safemod, izbor f7-necertificiran driver..), to može biti razlog za XP ili Win7.. dok za 32-64 bita nisam nikad ni pokušao s konkretnim cdrwinom.. jednostavno pregazilo ga vrijeme (i mada si siguran da ti treba, uz sve probleme, riješi to drugačije.. svaki cd rekorder (uređaj i soft) radi istu stvar, dok fičer kao kopiranje zaštite danas ne riješavaš na starinski način.. ili imaš sys (platformu-OS) prilagođenu toj potrebi ako je toliko važna. Sam medij cd-dvd je danas višak, ISO je dovoljan + mount, zaštita je pak nešto treće .. i to se moraš snaći sam.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice