Evo ovako imam neki stari DVB-T usb prijemnik iz 2006 godine a neznam koji je model na cd-u i na njemu nepiše kutiju sam mislim bacio a kada na w 7 instaliram drivere od tog prijemnika ono idem gledat tv ono bsod mi pokažei take akcije a neće mi njegov Total Media radit samo na Windows Media Center radi i tamo mi pokaže bsod na total media error kaže jel traži Windows Media Player evo slike
DVB-T sam DVB-T+daljinacDVB-T+cd+daljinac
DVB-T usb prijemnik gdje da nađem drivere?
- poruka: 12
- |
- čitano: 6.491
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
Dajte ljudi neka se netko javi! HVALA!
P.S Evo sada upravo ga otvorio i na ploćici piše G1700505100130 V1.3 no na google nisam našo ništa o tome google mi kaže
Pretraga - G1700505100130 V1.3 - nije pronašla niti jedan dokument.
Prijedlozi:
* Provjerite jesu li sve riječi ispravno napisane.
* Pokušajte upotrijebiti druge ključne riječi.
* Pokušajte upotrijebiti općenite ključne riječi.
* Pokušajte upotrijebiti manje ključnih riječi.
Evo ovako imam neki stari DVB-T usb prijemnik iz 2006 godine
Hmm tako ti to ide sa windowsima, uglavnom proizvodaci za koju godinu odustanu od pravljenja drivera, uglavnom otvore i prepuste da to microsoft sam ubaci ako ga dira. No u ovom slucaju ga uopce ne dira.
Preporucujem da stavis linux i vidis dali ti on prepoznaje, zato jer linux je najbolji sa starijim hardverima zato jer proizvodaci kasnije otvore driveri i linux zajednica se potrudi ubaciti driver u kernel. I svaki put kada dode noviji linux bit će podrska za tvoju tv karticu .
Moj savjet ako zelis da ti proradi windowsu stavi stariji windows i one orginalne drivere koje si dobio ili kupi drugu tv karticu tako ti to ide kada dodu novi windowsi.
Evo ovako imam neki stari DVB-T usb prijemnik iz 2006 godine
Hmm tako ti to ide sa windowsima, uglavnom proizvodaci za koju godinu odustanu od pravljenja drivera, uglavnom otvore i prepuste da to microsoft sam ubaci ako ga dira. No u ovom slucaju ga uopce ne dira.
Preporucujem da stavis linux i vidis dali ti on prepoznaje, zato jer linux je najbolji sa starijim hardverima zato jer proizvodaci kasnije otvore driveri i linux zajednica se potrudi ubaciti driver u kernel. I svaki put kada dode noviji linux bit će podrska za tvoju tv karticu .
Moj savjet ako zelis da ti proradi windowsu stavi stariji windows i one orginalne drivere koje si dobio ili kupi drugu tv karticu tako ti to ide kada dodu novi windowsi.
XP ga prepoznaje sve je odlićno na xp ali kada god idem neš s tv-a snimat onda moram na xp se prebacit i to me nervira! i sada sam skinuo s torrenta total media 3.5 i neoćitava taj dvb-t i jednom je s cd-a uzeo win 7 drivere no kad upalim ono blue screean i opet tako....a od tv kartice philiphs kupljena je tamo negdje 2003godine i win7 instalira ju sam!
jesi probao onaj famozni compatibility mode i stisnut "run as win xp" program? (nešto takvo je u igri, desni klik na .exe datoteku tvog playera pa tamo negdje, nisam ziher na pamet kak)
jesi probao onaj famozni compatibility mode i stisnut "run as win xp" program? (nešto takvo je u igri, desni klik na .exe datoteku tvog playera pa tamo negdje, nisam ziher na pamet kak)
Jesam i opet ista stvar
Banana..možda da još probaš programom za detekciju hardware-a kojeg imaš na kompu (neš tipa everest il sličan) oni znaju dat detaljnije informacije, pa da tak probaš nać driver. Naravno, treba bit uštekan u usb kad pokreneš skeniranje.
Banana..možda da još probaš programom za detekciju hardware-a kojeg imaš na kompu (neš tipa everest il sličan) oni znaju dat detaljnije informacije, pa da tak probaš nać driver. Naravno, treba bit uštekan u usb kad pokreneš skeniranje.
Probo i kaže DVB-T USB 2.0 Device sam to i idem pogledat na net jel ima ima 500 razlićitih modela!
P.S I kada sam ga išo instalirat piše USB DTV Dongle ja upišem to opet ima 500 razlićitih modela non stop!
device manager pa desni klik na taj uredjaj pa properties imas gore detalils pa padajuci meni i izaberes hardwareids i onda dolej imas nesto kao ven_xyzx&dev_xywe. Poslije toga odes na ovu stranicu http://www.pcidatabase.com/ i od vendor upises ovo poslije ven_ a pod device ovo poslije dev_ i izbacice ti koji je uredjaj.
device manager pa desni klik na taj uredjaj pa properties imas gore detalils pa padajuci meni i izaberes hardwareids i onda dolej imas nesto kao ven_xyzx&dev_xywe. Poslije toga odes na ovu stranicu http://www.pcidatabase.com/ i od vendor upises ovo poslije ven_ a pod device ovo poslije dev_ i izbacice ti koji je uredjaj.
I tamo mi pokazo isto to! i idem ažurirat ono nema ažuriranja nije našao! i sad sve za 5 i pokrenem nađem kanale i ono blue screean a na njegovom programu stavio Total Media 3.5 koja je za win 7
Pozdrav svima....imam isto tako problem sa DVB usb recieverom...Nemam cd-a a ne mogu nac drivere ni za w7 ni xp..
a evo sta pise o njemu....
Hybrid DTV-2go
DVB-T USB RECIEVER
...a ovo mi pise tam u device menager>properities >details
>Hardware Ids
USB/Vid_14aa&Pid_0620&Rev_0001
USB/Vid_14aa&Pid_0620