Driveri za HP6730s (Windows 7)

poruka: 12
|
čitano: 3.014
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Driveri

instalirat će mi frend danas win 7 ultimate x32 na laptop pa mi kaže da skinem na USB drivere od mrežne (za net), grafičke i od matične.

pod kojim imenima se kriju?

driver - graphic (grafička)
driver - network (internet)
driver - storage (matična)

jesam u pravu?

link

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Driveri
zasto x32????

a dobro ako ti je dosta....

za vecinu mreznih i slicnih windows ce ti sam skinuti s windows updatea... ja cak pustim sve da se obavi preko win updatea cisto jer mi skine najnovije verzije i za moj alienware i za staru toshibu...

ali ovo ti je dobro sto si nasao...
In Control
16 godina
protjeran
jel sigurno sve? ne treba ništa dodatno? ono pod Software - Solutions nudi intel proset extensions i wireless assistant to ne spada u one tri kategorije?
17 godina
neaktivan
Gle... da ides sada instalirati bez ikakvih drivera ne bi ti nista falilo... windows update u repozitoriju vecinom za sve laptope ima drivere (novije, unutar 2 godine)...

pa eto meni se cak i za prastaru HD 2600 na toshibi skida na windows updejtu...

Tako da ti dodatan software ne treba, on moze ali ne mora (zapravo bolje cak ne)
In Control
16 godina
protjeran
u redu, skinut ću ono gore što sam postao i to je sve. nadam se da će win 7 sve sam povući. puno hvala.
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
zasto x32????

Koliko vidim ima 2gb rama pa mu je 32 bitna verzija sasvim ok.

Drivere 7-ica obično povlači sama nakon instalacije (automatic update) ali isto tako možeš i sam na stranici proizvođača skinut.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3687786&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687778&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4053

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
protjeran
hvala na linku ali dao si mi link od pro verzije ne ultimate ;)

nema veze.

koje drivere preporučuješ da skinem za svaki slučaj? link je gore u mom prvom postu na dnu istog. thx
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
zasto x32????

Koliko vidim ima 2gb rama pa mu je 32 bitna verzija sasvim ok.

Drivere 7-ica obično povlači sama nakon instalacije (automatic update) ali isto tako možeš i sam na stranici proizvođača skinut.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3687786&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687778&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4053

ma samo kazem moja stara toshiba s 2 GB rama, 1.9 ghz amd x2 turionom vrte x64 brze za 3% po benchmarcima nego sto vrti x32... :)

@karakteran...

previse si napet... opusti se... win 7 update sam povlaci drivere... i covjek ti je rekao...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 12:19 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan

Audio

Graphics (ovisno da li imaš ATI ili nVidiju)

HP quick launch buttons

Chicony camera driver

Synaptics touchpad driver

LSI HD audio modem driver

WLAN ovisno koji imaš

Software support for bluetooth module

Intel matrix storage

Card reader

HP webcam

HP 3D drive guard

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Driveri za HP6730s (Windows 7)
F1-IVO kaže...

Audio

Graphics (ovisno da li imaš ATI ili nVidiju)

HP quick launch buttons

Chicony camera driver

Synaptics touchpad driver

LSI HD audio modem driver

WLAN ovisno koji imaš

Software support for bluetooth module

Intel matrix storage

Card reader

HP webcam

HP 3D drive guard

i to sve moram skinut? OS ne povlači ništa od toga? ili je to samo najvažnije?

17 godina
neaktivan
RE: Driveri za HP6730s (Windows 7)
karakteran kaže...

i to sve moram skinut? OS ne povlači ništa od toga? ili je to samo najvažnije?

Prvo instaliraj 7-icu i vidi dal će ti sama povući sve a ako ne onda samo skini šta ti fali.

13 godina
neaktivan

Na ovom popisu drivera ne vidim drivere za chipset. Želim si instalirat win7 na taj laptop pa me začudilo da nema drivera za chipset. Gdje da ih nađem? Također ih nema ni na sljedećem linku
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3687786&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687778&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice