Ja mislim da je wot malo paranoidan za neke sajtove.McAfee site advisor driverdetective.org boji zeleno. Sad kome vjerovati?
Ipak vise vjerujem WOT-u i raznim recenzijama doticnoga programa gdje tocno objasnjavaju zasto je program oznacen kao rouge tj. malware na nekim stranicama i kako skuplja sve podatke koje siba dalje okolo.
Ljudi su upozoreni pa neka rade sta hoce, ali mislim da ce svatko skinit direktno driver koji mu je dostupan a ne prvo ici instalirat neki sumnjiv software koji ti njuska po OS-u.
@ Beco
Odrasti dijete i poradi na vokabularu te kada se vec ides hvatat u kostac sa necime/nekime, dodi bar sa nekim argumentima...jos puno zganaca trebas popapat za neke stvari.
Isto tako poradi malo na ponasanju jer te ovakvo ponasanje nece daleko odnijeti...malo manje bahatosti i sve 5 te moras znati kada je dosta.
Drugi puta pogledaj sta ljudima dajes za download jer te ovakve recenice nece nikuda odvesti:
"Nisam gledao jeli on dobio link za driver jer mi mrsko da citam toliko"
Toliko o tim "famoznim" driverima za zvuk...a ti jos malo ovdje laj na mjesec jer ionako samo trolas.
P.S.
Na svoju srecu ne koristim ovakve alate jer za razliku od nekih (pogodi kojih) znam koji mi driveri trebaju i sta imam u kompu pa tako nema potrebe da posjecujem TPB i skidam "Driver genious professional" kao sto ti radis.
Cudi me da takav "veliki" poznavaoc IT-a kao ti ne zna koji mu driver trebaju, vec treba program da ih nade umjesto njega.