nešto sam bezveze klikao po svojoj stranici na msn-u i sad traži dopuštenje roditelja za prijavu i veli da mi ju roditelji nisu dali. Sigurno oni nisu zabranili MSN jer niti neznaju upaliti komp pa vas molim da mi pomognete kak da se rješim toga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi tokom instalacije MSN-a instaliro neki parent security ili tako nešto?
Bit ce da si stavio da imas manje od 13 godina.
To je mene pitalo na jednom forumu pa sam isao vidit samo sta ce bit ako stavim da imam ispod 13 i ispalo da moraju roditelji poslat neku potvrdu.....
netko ti se vjerojatno igro po acc-ountu ak mozes promijeni pass
stvar je ili u godinama , ili u parents control...
reinstaliraj msn, deinstal i opet instal,...
Jesi tokom instalacije MSN-a instaliro neki parent security ili tako nešto?
nema tog programa. pogledao sam i u revo uninstaler i ni on ga nije našao
Bit ce da si stavio da imas manje od 13 godina.
To je mene pitalo na jednom forumu pa sam isao vidit samo sta ce bit ako stavim da imam ispod 13 i ispalo da moraju roditelji poslat neku potvrdu.....
nisam 100%
netko ti se vjerojatno igro po acc-ountu ak mozes promijeni pass
več sam gore napisav da sam nešto krivo stisnuo na accantu a sad nemogu se toga rješiti
sad ako idem zatražiti da mi daju kontrlu piše da moram dati kreditnu karticu da dokažem da sam punoljetan
sad ako idem zatražiti da mi daju kontrlu piše da moram dati kreditnu karticu da dokažem da sam punoljetan
reinstall...
reinstall...
jesam i nije pomoglo
Ako traži kreditnu karticu to onda 100% nije MSN. Valjda.
Ako traži kreditnu karticu to onda 100% nije MSN. Valjda.
ma jeje samo traži broj kako bi dokazao da si punoljetan i da bi si ka svom djetetu dao dopuštenje za msn
nije problem u programu za nadzor jer ga niti nemam na kompu.
Gledao sam malo po google i izgleda da si izabrao premium račun, zato ti treba credit card.
Ma jednostavno instaliraj Pidgin umjesto MSN-a, ionako je bolji i podržava sve protokole (pa tako i msn). To ti je svevišnji poslao poruku da se rješiš tog bloatware-a...
niti ovo ne pomaže
Ma jednostavno instaliraj Pidgin umjesto MSN-a, ionako je bolji i podržava sve protokole (pa tako i msn). To ti je svevišnji poslao poruku da se rješiš tog bloatware-a...
niti ovo ne pomaže
A ništa, onda se prebaci na Skype ili reinstall OS-a...
nije problem u tome nego ovi micro-idioti traže da mi neko potvrdi da mogu koristiti acc
Potpis , Pidgin ili miranda su puno bolji izbor od te napasti....
a da jednostavno napraviš novi acc. i javiš frendovima novu adresu?
EDIT: Odi na stranicu od http://home.live.com/ klikni na profil, klikni uredi detalje profila i tu ispod slike imaš stavku više o korisniku i tu ti piše kolko "imaš godina" pa probaj to promijeniti, ali sumnjam da ti je u tome problem, jer onda bi i svi klinci imali problema s tim.
Pa možda i imaju problema. Ja ne koristim msn jer je po meni sranje. Poslušaj me i ne koristi više msn!