zdravo momci imam problem kupio sam ZOTAC GTX 460 AMP EDITION i instalirao naravno najnovije drivere i udjem tak u neku igru npr BF3 i igram 2 minute i crash display driver has stopped responding and has recovered to se pojavi dolje u taskbaru,tako i kad udjem u rayman origins ili cak kad gledam youtube video malo duze.
citao po netu o ovom naravno i jedino sto sam skužio je da niko nije pronašao pravo riješenje i da je to softwerski problem sa driverima jer sve je super na 280.26 driverima a ovi noviji prave te probleme.probao sam naravno dosta drugih drivera pa cak i ove najnovjije beta drivere ali uvijek se isto desi samo ovi 280.26 su super. Aliii problem je u tome sto igram BF3 a ova igra trazi optimizovanije drajvere od ovih,mislim dosta bi mi igra išla bolje na novijim drajverima to je logično za ovu igru koja je izašla poslije ovih 280.26 drivera,inače je graficka super,zadovoljan sam sa njom,veoma niske temperature,nečuje se živa u kučistu to sve extra ali et softwer me zeza
citao sam naravno i o downclocku graficke kao kako to pravi probleme nekima ali to mi nema logike da radim:/ mislim kome je do toga da sebi smanji performanse sistema :/
znal iko kakvo riješenje da je njemu pomoglo?