skinuo sam film preko torrenta i sprzio sam ga na cd i sad zelim gleadt film na TV i nemogu.... film se pokrene i vidim prvih 3-10sec filma i onda stane... vrati me na izbornik.... zanimame jesam ja nesto napravio krivo kad sam przio film ili je to do formata filma ili nesto trece
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moja prva reakcija bila bi da napravim Re-Check u torrent clientu, a zatim probat opet spržit... ako nijedna od tih opcija ne pomaže, onda je možda torrent nepotpun, to je uploaderov zaheb
kao sto marko kaze torrent check, mozda ga nisi skroz skinuo, mozda si ga naprzio na kvarkov medij koji je najvece smece u povijesti i nemojte ga nikad kupiti, a možda i ovo treće loš upload. Premda po meni 1 i 2.
skinuo sam ga s isohunta mislim... i ja mogu gledat film na kompu al nemogu na tv.... sad sam sprzio opet al s manjom brzinom opet isti hurac... samo uvod oni sponzori ili sta vec je i onda gotovo... kao da je film vec gotov....
ako gledas na kucnom kinu onda su to kodeci.Nemas ih,sto posto.
Probaj gledat preko kompa
jao koji shit... sad sam skinuo ponovno torrent nije mi skino 3mb... pa u pm...
preporučam svima ovaj film ako ga vec nisu gledali....
imam jos jedno pitanje... sta ako bi ja sad skino film od drugog uploadera??? bil bi mi onda radio kad big a gledo na tv???