Death Race problem

poruka: 8
|
čitano: 1.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Death Race problem
pitanje

skinuo sam film preko torrenta i sprzio sam ga na cd i sad zelim gleadt film na TV i nemogu.... film se pokrene i vidim prvih 3-10sec filma i onda stane... vrati me na izbornik.... zanimame jesam ja nesto napravio krivo kad sam przio   film ili je to do formata filma ili nesto trece

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Death Race problem
prihvaćeno rješenje

moja prva reakcija bila bi da napravim Re-Check u torrent clientu, a zatim probat opet spržit... ako nijedna od tih opcija ne pomaže, onda je možda torrent nepotpun, to je uploaderov zaheb

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

kao sto marko kaze torrent check, mozda ga nisi skroz skinuo, mozda si ga naprzio na kvarkov medij koji je najvece smece u povijesti i nemojte ga nikad kupiti, a možda i ovo treće loš upload. Premda po meni 1 i 2.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
Death Race problem
autorov komentar

skinuo sam ga s isohunta mislim... i ja mogu gledat film na kompu al nemogu na tv.... sad sam sprzio opet al s manjom brzinom opet isti hurac... samo uvod oni sponzori ili sta vec je i onda gotovo... kao da je film vec gotov....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

ako gledas na kucnom kinu onda su to kodeci.Nemas ih,sto posto.

Probaj gledat preko kompa

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 15:14 (robert).
16 godina
neaktivan
Death Race problem
autorov komentar

jao koji shit... sad sam skinuo ponovno torrent nije mi skino 3mb... pa u pm...

0 0 hvala 0
17 godina
Death Race problem

preporučam svima ovaj film ako ga vec nisu gledali....

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Death Race problem
autorov komentar

imam jos jedno pitanje... sta ako bi ja sad skino film od drugog uploadera??? bil bi mi onda radio kad big a gledo na tv???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice