Cudni problem sa grafickom

poruka: 1
|
čitano: 697
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cudni problem sa grafickom

postovanje , 

imam sljedeci problem,  naime, prilikom pokretanja racunala, moja 4870 512 mb dobi nakon par minuta ili sati , nije odredeno vrijeme, artefacte i naprosto u aplikacijama dobim bijelu sliku a u web browseru crnu, detskop radi  normalno, kao i start menu, no desni klik na detskopu za opcije slova u meniu se nevide i kad predjem preko njih koda su artefacti i slika se gubi i brise u tom meniu, no detskop i dalje radi normalno.

e sad, moje rijesenje za to je da preko start  restart, pc se ugasi, ceka minutu dvije , pali se, sad je i u boot sliki slika sva prosarana kao da graficka umire, artefacti na sve strane, dolazi do windows welecome logo, slika i dalje isarana, i onda dobim blue screen, koji je isto isaran. u blue kaze problem s driverom, nije moglo resetirat, nevidim bas sve procittat od artefacta. 

e onda resetiram pc rucno, on se pali odma i radi normalno, do sljedeceg gasenja haha.

stvarno nekuzim di je problem, drivere sam masu puta briso stavljo, potpuno cistio registar od drivera, stavljo modane , originalne, bete stalno isti problem.

neki od blue screenova koje dobivam 

dxgkrnl.sys

ntoskrnl.exe

hal.dll

naci ima tu blue screenova od hardisk gresko, do graficke greske i svega. no dobivam taj blue screen jedino sa artefactima. nikad bez, i to kad ga forsiram kako sam gore naveo.

molim za pomoc, hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice