CTD Crash To Desktop Opasno ili ne?

poruka: 9
|
čitano: 1.889
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Jednostavno: koliko je opasan taj Crash To Desktop i jeli uopće opasan za CPU, GPU (Hardware opčenito)?

Tražio sam po googleu prije nego sam postavio pitanje ovdje, ali nigdje nema nekog pojašnjenja, koliko je to opasno, ako je uopće opasno.

Naime dešava mi se ponekad kod igre F1 2012 da me nakon nekog vremena ili nakon izlaska u opcije igre (točnije nakon time-triala) izbaci iz igre direktno na desktop bez upozorenja.

Temperature su mi OK (nakon igranja) - laptop Acer aspire 5750zg (driveri službeni sa acerove stranice):

CPU - Pentium B960 (2.20GHz) 61 - 63 stupnja celziusa (zna bit i manje - oko 58)

GPU - nVidia Geforce gt630m (1GB) 58 - 60 stupnja celziusa

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne crashanje nije opasno po hardware.

Nego kolke su ti Temp u idleu?

Loading...
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

Provjeri zdravlje diska (health i error scan) putem HD Tune ili hard Disk Sentinel.

Provjeri ispravnost radne memorije putem memtest86+.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Run to the hills.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Disk bi trebao bit uredu pošto je novi (nov laptop star 3 mjeseca).

Temperature u idleu:

CPU - bude oko 42 stupnja

GPU - oko 41 - 42 nekad i 38 stupnja

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
17 godina

Jel igra original?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Ako je nešto relativno novo ne znači da mora biti ispravno. Komponente se kvare, zato i postoji garancija tj jamstvo i jamstveni rok.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: CTD Crash To Desktop Opasno ili ne?
191x7 kaže...

Ako je nešto relativno novo ne znači da mora biti ispravno. Komponente se kvare, zato i postoji garancija tj jamstvo i jamstveni rok.

Slažem se sa svim tim ali, smatram da mu se nebi trebalo ništa kvarit pošto se vrlo malo koristi za igranje (kad i igram na njemu, igram vrlo kratko), obično se koristi za internet i office. Ali onda kada i igram igru želim da mi sve radi kako treba i da sam siguran da će radit na dulji rok, da se ne dogode problemi (ne koristim ga ja sam).

ANTI_Fejzbukovac
18 godina

A gle, može biti da ti se crasha zbog starih drivera i sličnog. razloga može biti milijun, ali prvo treba isključiti mogućnost hardverskog kvara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice