- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znači skiniu sam i instalira nešto šta nisam želio, sada bi to pobrisao, dali mogu samo unistal ili ? dali smijem pobrisati i ove microsoft visual ili bolje ne? molim pomoć, uglavnom želim vratit sve kako je bilo jučer ako je to moguće, hvala
ne vidim razlog zašto ne bi smio obrisati hahahah 
e pa na to sam mislia, dali je taj visual c samo od tog adobe.a skinutog jučer ili? jer nebi ih volio pobrisati ako to koriste i drugi programi, al ako koristi samo aj drek onda nezelim ni to na kompu
e pa na to sam mislia, dali je taj visual c samo od tog adobe.a skinutog jučer ili? jer nebi ih volio pobrisati ako to koriste i drugi programi, al ako koristi samo aj drek onda nezelim ni to na kompu
Ja ti nemam taj Adobe pa mi je svejedno taj Visual C na kompu
Sta ti toliko smeta? Pusti ga na miru i ne brini.e pa na to sam mislia, dali je taj visual c samo od tog adobe.a skinutog jučer ili? jer nebi ih volio pobrisati ako to koriste i drugi programi, al ako koristi samo aj drek onda nezelim ni to na kompu
Ja ti nemam taj Adobe pa mi je svejedno taj Visual C na kompu
Sta ti toliko smeta? Pusti ga na miru i ne brini.
a smeta mi jer uvije sam tako instalirava svasta pa mi je komp poče duplo sporije radit, a imam i ja taj visual al ispod od prijašnjih instalacija, pa sada neznam dali se koji od tada nadovezao pa se digao tu gore pod današnjim danom, ili su svi novi i vezani samo uz taj cloud
Ostavi, moze zatrebati ostatku sistema.
tamo su mi zaključai temu, ja sam htio illustrato cs6, a stavili su mi link i skinua sam illustrator cc2014 kojeg nezelim, a najmanje sam zelia cloud, sada to dvoje cu pobrisati al pitanje je dali mogu i taj visual ili bolje ne a? aj ostavit cu ga ali nervira me...
znači može tu pitanje, jer nezna zasto je tema zakljucana tamo (grafički programi) posto nisam dobio odgovor, zelim trial verziju illustrator cs6, koja je nedostupna s stranica adobe, stavio sam i sliku di pise da je nemoguće to skinuti a za ovaj cc sam znao i vidio da mogu skinuti ali to me ne zanima...
tamo su mi zaključai temu, ja sam htio illustrato cs6, a stavili su mi link i skinua sam illustrator cc2014 kojeg nezelim, a najmanje sam zelia cloud, sada to dvoje cu pobrisati al pitanje je dali mogu i taj visual ili bolje ne a? aj ostavit cu ga ali nervira me...
znači može tu pitanje, jer nezna zasto je tema zakljucana tamo (grafički programi) posto nisam dobio odgovor, zelim trial verziju illustrator cs6, koja je nedostupna s stranica adobe, stavio sam i sliku di pise da je nemoguće to skinuti a za ovaj cc sam znao i vidio da mogu skinuti ali to me ne zanima...
visual c++ ti je potreban za rad drugih aplikacija, ako obrišeš neće ti htjeti raditi ako ga ne instaliraš ponovo
Tih visual c++ redist paketa imaš u par verzija (2008, 2010, 2012) i x86/x64. Niš ne diraj, niš ne briši jer sigurno imaš neku aplikaciju ili igru koja to koristi.
iman ja i 2005 i 2013 :D neću brisati ne, al ovaj cloud i illustrator cc2014 to mogu ovako s unistall jel?
-čudiš se zaključavanju? Sve ti je odgovoereno, game over.
Ako želiš deinstaliraj ili (po savjetima) ostavi MsVC-redist jer je to dio systema koji bi ionako povukao nekim updateom i sl. (zato naziv reditributable.. i zato dolazi s novijim aplikacijama). Install/deinstall nije isto što i brisanje.
- na kraju radi što hoćeš, svejdeno je .. tvoj PC.
-čudiš se zaključavanju? Sve ti je odgovoereno, game over.
Ako želiš deinstaliraj ili (po savjetima) ostavi MsVC-redist jer je to dio systema koji bi ionako povukao nekim updateom i sl. (zato naziv reditributable.. i zato dolazi s novijim aplikacijama). Install/deinstall nije isto što i brisanje.
- na kraju radi što hoćeš, svejdeno je .. tvoj PC.
neželim biti bahat nit bezobrazan nit naporan, ali nisam dobio odgovor, ja sam htio illustrator cs6 a ne illustrator cc2014, ako ko može da skine cs6 s one stranice tada bi volio da mi to detaljnije pokaze :) a skuzio sam da je dio sistema al pretpostavljam da ga je taj cloud povukao pa sam mislio ako nema clouda netreba ni to, ali dotični ti s tim datumom, ispod imam još toga... nema veze