Cookie Tracker(problem!!)

poruka: 17
|
čitano: 2.055
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Neki dan sam išao skidati album s jedne stranice i od tog dana spybot search and destroy detektira Cookie Trackere u datotekama vezanim za MSN,stavio sam u firefox cookie killere,ovo-ono,skenirao sam negdje 20 puta sa svim mogućim antivirusima i oni ništa ne nalaze samo Spybot detektira te prijetnje..Ja kliknem da ih ukloni i oni se uklone,mislim napokon sam se rješio bacim još jedan scan kad ono opet su mi ušli no sad ih je dvostruko više..

Trebaju li me COOKIE Trackeri zabrinjavati ili je Spybot malo poludio??

Preporučite neki dobar odstranjivač toga ako je problem ozbiljan..HvalaSmijeh

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 20:28 (nfsbaby).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Molim vas odgovorite...

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cookie Tracker(problem!!)
nfsbaby kaže...

Molim vas odgovorite...

jel koristiš CCleaner?ne znam zašto uopće koristiš spybot..
s čim si skenirao?
nisi se valjda zatrpao s antivirusnim programima,to nije dobro..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 21:23 (seneka).
17 godina
protjeran
seneka kaže...
nfsbaby kaže...

Molim vas odgovorite...

s čim si skenirao?

Koristim CCleaner i s njime redovito čistim smeče sa kompa,imam spybot+uključen tea timer+bit defender free edition koji također ništa ne nalazi...Pa što mi je činiti?

I da:Zašto je Spybot loš i  s čime da ga zamjenim?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 15:29 (nfsbaby).
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
seneka kaže...
nfsbaby kaže...

Molim vas odgovorite...

s čim si skenirao?

Koristim CCleaner i s njime redovito čistim smeče sa kompa,imam spybot+uključen tea timer+bit defender free edition koji također ništa ne nalazi...Pa što mi je činiti?

I da:Zašto je Spybot loš i  s čime da ga zamjenim?

Spyboot jednostavno nema dobru detekciju kao što to ima SuperAntiSpyware Free. Što se tiče antivirusnog koji koristiš rađe bih ti preporučio da koristiš Aviru Free koja je bolja po detekciji od Bitdefendera kojeg sam jednom provao i imao više problema nego koristi. Inače cookie je tekstualna datoteka koja sadrži informacije vezane za neku web stranicu koju si posjetio.

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan

da ,razer je dobro rekao,imaš aviru personal,eventualno avast free  kao dobre antivirusne programe..imaju anti virus/spayware rezidentnu zaštitu..
i malwarebytes anti-malware i superantispyware free edition(bez zaštite u realnom vremenu) za povremenu provjeru..
a ova dva možeš slobodno maknut,neće ti faliti..

edit:ako se odlučiš ,tu ti je revo uninstaller,možeš deinstalirati..samo izabereš naprednu deinstalaciju(na dnu) i brišeš sve što ponudi do zadnjih tragova u registru..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 16:41 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovako sad:Da li su ti Cookie Trackeri nešto ozbiljno ili se nebi trebao brinuti oko ničega?

PS:Sa Bit Defenderom sam zadovoljniji nego s Avastom i Avirom,tako da je to stvar osobnog izbora..Ali hvala još jednom Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

makni taj spybot bar,ako ga nećeš deinstalirat,ugasi mu tea-timer u startupu..možeš i u CCleaneru>alati>pokretanje s računalom..
i skini si ova dva odlična programa za provjeru,ako ih oni ne detektiraju kao opasne onda i nisu..
.. nakon što provjeriš komp s malwarebytesom i  superantispywreom..miran si..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
seneka kaže...

makni taj spybot bar,ako ga nećeš deinstalirat,ugasi mu tea-timer u startupu..možeš i u CCleaneru>alati>pokretanje s računalom..
i skini si ova dva odlična programa za provjeru,ako ih oni ne detektiraju kao opasne onda i nisu..

Baš sam sad skenirao sa Malwarebytesom i Superantispywareom i nije ništa našlo,a Spybot i dalje detektira..Dakle da u biti nemam ništa a Spybot krivo detektira..

17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
seneka kaže...

Baš sam sad skenirao sa Malwarebytesom i Superantispywareom i nije ništa našlo,a Spybot i dalje detektira..Dakle da u biti nemam ništa a Spybot krivo detektira..

Daj screenshot od toga što ti Spybot detektira ako ti nije problem. Uglavnom cookie nije ozbiljan ''nametnik''.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 17:23 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

i to je to,čisti si disk s CCleanerom(ovih dana je izašla nova verzija) svaki dan,a na te cookie zaboravi..
i stavi si postavke u  njemu na sigurno brisanje..
mogućnosti>postavke>sigurno brisanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...
nfsbaby kaže...
seneka kaže...

Daj screenshot od toga što ti Spybot detektira ako ti nije problem.

Spybot mi Detektira:

9 Cookie Trackera u fileovima: C:/Documents and Settings/Cookies/MSN

16 godina
neaktivan

reci jesu označeni crveno?

edit:jel ti stisneš ono repair kad završi scan kod  spybota ili kako se već zove kod njega?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 17:58 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
seneka kaže...

reci jesu označeni crveno?

edit:jel ti stisneš ono repair kad završi scan kod  spybota ili kako se već zove kod njega?

Da označeni su Crveno i stisnem Fix Problems i piše 9 problems solved,ponovno skeniram i piše da nemam ništa...Upalim browser i nakon 5 min opet stavim skenirat sa spybotom i nađe isto..

16 godina
neaktivan

..da,gle ja se s tim ne bi zamarao,i meni je on nalazio neke probleme,ali sam ga nakon nekog vremena deinstalirao u revo ununstalleru..
ti ga još imaš u rezidentnoj zaštiti,to sam odma isključio..
vjeruj mi toliko je slab da samo brlja po kompu,još i guta ram,a s ova dva koja sad imaš provjeri si povremeno komp,a spybot pošalji u vječna lovišta..

edit:jel ima taj bit defender free rezidentnu zaštitu!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 18:29 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Seneka što je rezident zaštita??

Ako misliš na full protection i to,onda toga nema jer je ovo free verzija..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 18:47 (nfsbaby).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Ako misliš na full protection i to,onda toga nema jer je ovo free verzija..

pa to da,znači imaš samo spybot da te štiti stalno,a to nikako nije dovoljno..
imaš besplatne aviru,avast,čak i AVG možes stavit..ali ne možeš se štitit s njim..
to nije pitanje izbora,nego imperativ..
ako si stalno na netu,moraš imat antivirus u stalnoj zaštiti,a ova tri imaju i antispyware zaštitu..
+ ona dva programa za povremenu provjeru,i to ti je dovoljno..
besplatne verzije malwarebytesa i superantispywrea nemaju to stalno motrenje,ali su jednako  djelotvorni i imaju velike definicijske baze ,dovoljno ih je ponekad pokrenut,prije tog uzet update..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 19:23 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice