Imam 2 problema :
1. Skinem ja patch 1.6 ( skinuo sam 4 svaki sa druge stranice ) i počne mi instalaciju i stoji i neče dalje.Ostavio sam ga pola sata i ništa
2.U X FIRE-u mi je prvi put očitao COD 4 ali sada više neče.Probao sam reinstall više puta ali ništa.
Molim pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad je tijekom instal. patcha napisao da nema dosta mjesta ns discu a imam 17,8 GB free.
On meni instal. patch na C: a ja sam odabrao na D.Na C : nemam dovoljno mjesta.Kak da mi instalira na D particiju.Please help
Update sam prepozna na koju si particiju instalirao CoD4 i instalira se normalno bez ikakvih problema. Na koju si particiju instalirao CoD4?
Ako si na C particiju, i javlja ti da nema mjesta, ili oslobodi nesto mjesta, ili reinstaliraj igru na D particiju i onda redom patcheve.
A morat ces i patch 1.7 poslije instalirati jer su uglavnom svi serveri na 1.7.
Uspio sam nekak.Igra je bila instal. na D.Jel zna netko neki dobar noob server
http://www.gametracker.com/search/cod4/?sort=rank&order=asc
Na Gametrackeru samo odaberi zemlju i izbacit ce ti popis servera...
Eo da bezveze neotvaram temu....imam jedno pitanje ..... koji je patch potreban za mp??
Instaliro sam patch 1.7 .... i kad ulazzima u server kaze da taj server koristi drugi patch (u tom smislu)
Zna neko?
A jesil instaliro patch 1.6 probaj i njega evo ja upravo sada downlodam patch 1.6 i 1.7 za cod 4 MP.
Eo da bezveze neotvaram temu....imam jedno pitanje ..... koji je patch potreban za mp??
Instaliro sam patch 1.7 .... i kad ulazzima u server kaze da taj server koristi drugi patch (u tom smislu)
prvo instaliraj patch 1.6, onda 1.6-1.7 i trebalo bi radit