Chrome problem sa flashom ?

poruka: 9
|
čitano: 12.385
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

od jučer imam problema sa npr YT videima dok gledam u Chromeu,nema zvuka i šteka slika.na FF sve radi ok,reinstall Chrome i flasha obavljen.pomoć?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

može lock.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

A da nam mozda objasnis kako ti to rijesio?

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam G35 slušalice i valjda kad sam disableao i enableao proradilo.mindfuck.2 dana ne kužim zašto...i sine mi ideja.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam isti problem kao sto si ti imao ali meni nikako ne uspjeva da rijesim,nekad you tube radi bez problema ali nekad me zeza da ne mogu klipa gledati,doduse malo mi je starija masina pa sad ne znam da li je do toga a brzina interneta mi je 8 mb/s 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zamolio bih nekoga za pomoc!!!!!

Naime,kada sam na internetu(CHROME) i pored nekog taba otvorim youtube video i slika na youtube pocinje da sjecka i prekida!!!!

pokusavao sam da uninstall chrome i opet nista sve isto....isto je i na operi i mozili sve see isto desava

mislio sam da je flash player al izgleda da nije ni to,radio sam i nanovo instalaciju xp i opet isto......

otvarao racunar...cistio al ne pomaze

internet je 2560/256 (nisam imao problema sa njim) ucitavanje videa je super?????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Chrome problem sa flashom ?
sladjanje kaže...

zamolio bih nekoga za pomoc!!!!!

Naime,kada sam na internetu(CHROME) i pored nekog taba otvorim youtube video i slika na youtube pocinje da sjecka i prekida!!!!

pokusavao sam da uninstall chrome i opet nista sve isto....isto je i na operi i mozili sve see isto desava

mislio sam da je flash player al izgleda da nije ni to,radio sam i nanovo instalaciju xp i opet isto......

otvarao racunar...cistio al ne pomaze

internet je 2560/256 (nisam imao problema sa njim) ucitavanje videa je super?????

evo samo slijedi uputstva i onemogući pepperflash i sve će opet da bude u redu

http://rextronics.co.uk/general/how-to-fix-jerky-full-screen-youtube-videos-in-google-chrome/

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 22:55 (walterica).
13 godina
neaktivan

hvala....ti gdje cuo i necuo :)

jos jednom, hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zna li tko kako da rješim problem kada googlam neki yt video i kada ga otvorim da mogu ići nazad?
Mogu jedino ako dugo držim back tipku i onda kliknem ali to živcira već.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice