kada god pokrenem dvd, sve u redu, ali prvi klik na neku od rubrika komp stane, dvd stalno učitava, i ništa, onda sam izvdio dvd, ponovno pokrenuo, i opet probao i ista stvar, te pod preglednikom događaja mi je ovo stalno (slika) te pod pomoći piše da disk ima nekakve bad block
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očisti leće u DVD čitaću, možeš rućno a možeš i pomoću specijalnih CD-a sa četkicama koje imas za kupit u svakom informatičkom dućanu.
da, ali to mi se dešava samo sa bugovim dvd-ima(dual-layer), znači nije do dvd-a nego do mog playera
Otiđi na stranicu proizvođača svog uređaja te pod rubrikom Support/Download skini zadnji Firmware baš za svoj model.Nakon downloada napravu upgrade i komp bi se sam trebao resetirati i to bi trebalo biti to.
uh,ima tu kakave opasnosti, kako znam model, a ću ući u bios i nadograditi,ili preko windowsa, i gubim li garanciju
uh,ima tu kakave opasnosti, kako znam model, a ću ući u bios i nadograditi,ili preko windowsa, i gubim li garanciju
u everestu mi piše JL10 konkretno radi se o HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N ,(LG) i ta skinem, da li nakon instalacije moram nešto dirati, ili petljati po postavkama?
Neki Lg modeli zahtijevaju odspajanje nekih kabela i pomjeranje jumpera, nešto zezneš, baci drive...
Ne netrebaš ništa petljat po postavkama.Skini zadnji firmware za svoj model s LG-ievih stranica, vjerovatno ćeš morat raspakirat .ZIP ili .RAR datoteku i pokreni onu s .exe nastavkom i slijedi upute.Samo prije upgradea pogasi sve programe.
Neki Lg modeli zahtijevaju odspajanje nekih kabela i pomjeranje jumpera, nešto zezneš, baci drive...
vidim da je nadogradnja komplicirana, jednsotavno neću stavljati bug dvd jer djelomično radi (samo se početni izbornik pojavi pa gdje god dalje kliknem učitavanje traje satima ako u temi ima više softvera/igara) ni sam ne znam o ćemu je riječ, pa ni neću niš raditi jer korsitim pržilicu samo kad neku igru s interneta skinem i stavim,ili neki projet što je rijetko, a u svemu tome radi dobro
EDIT: evo slike ovog nero info-a: http://i36.tinypic.com/29eopbc.png
Meni isto taj bug-ov DVD šteka ko lud, zablokirava komp. A bug tv sa medija, uopće nisam uspio pogledati, jer mi nešto kao radi vrti i nakraju ga neće pokrenut. Ista stvar je i sa trailerima igara. Probao sam ponoviti proces i resetirat komp i opet isto. U čemu je fora zašto mi taj dvd ne radi kako treba.
ja imam isti drive....i nikad mi nije blokao...al mi sad bloka na zadnjem dvd....pogotov kad gledam Bug TV...kad stisnem instal...na nekom bugovom programu...tipka "install" se ono...udubi.. i nemice.....my computer i dvd izbornik zabloka..al ostalo sve radi...
Jel nekom možda palo na pamet da je greška u dvd mediju a ne u uređaju? Mislim ak imaš sam problema s tim dvd-om onda postoji velika vjerojatnost da si dobio robu s greškom. Nebi bio prvi put da je netko dobio neispravan medij.
da, meni se to dešava samo sa bug dvd-om
Odi do susjeda, prijatelja ili već nekog trećeg, i ako ni kod njega ne radi onda je greška u mediju. A ako ne onda flashaj.
Odi do susjeda, prijatelja ili već nekog trećeg, i ako ni kod njega ne radi onda je greška u mediju. A ako ne onda flashaj.
Isto tako imam primjedbu na dvd priloge od broja 190 pa na dalje. Predugo se ućitavaju , kada želim pokrenuti neke programe javlja se greška, itd. Normalno da sam odmah okrivio moj dvd pogon. Ali u svemu tome ima ono "ali". Dvobroj od ovoga ljeta (188-189) isto tako je dl ali mi ga čita i otvara najnormalnije kao i sve prije toga. Prije bih postavio pitanje onome koji štampa dvd medije za Bug.