Ljudi bit cu vam neizmjerno zahvalan ako mi pokušate pomoc rijesit ovaj problem. Nemam pojma iskreno vise sto radit, doso sam do toga da cu razbit PC i bacit ga kroz prozor. Dakle kupljen je u sedmomu mjesecu ove godine i radio je normalno nekih 20ak dana na Win7, ali nekoliko dana nakon sto sam nadogradio na Win10 pocele su pi*darije. Dok sam igro dotu dobio sam bsod i nakon toga vise nikako nisam mogo pokrenut windowse, nakon pocetnog screena sa logom maticne izbacio bi BSOD. Serviser je otklonio mogucnost kvara na SSDu, HDDu, matičnoj, te je ustanovio da Windowsi odnosno PC normalno radi sa drugim modulom rama (na što je i prvo sumnjao da je pošlo).
I dobro tako ja sretan podjem u linksa i uzmem novi modul rama, jer mi je trebalo radi posla ovaj put te nisam imo vremena reklamirat svoje "pokvarene" rame, morao sam osposobit PC odmah. I tako ubacim novi kingstonov modul spojim, opet ista stvar.
Da skratim, maticnu MSI b150 pro-vd sam zamjenio sa ASrock H170m PRO4S. I ova ASrokica ima puno detaljniji bios po kojemu sam čačkao i na kraju disableo "C state support" kod CPU configa. Mislim da tu opciju uopce nisam imao na MSI matičnoj.
Nakon toga je PC upalio i sve je izgledalo normalno, ali se PC počeo crashavat prilikom igranja CS:GO, te sinoc 2 puta prilikom igranja dote. Dok je PC idle, odnosno dok se browsa po internetu, sluša muzika ne dolazi do problema.
Memtest sam odvrtio i prošo je 7 ili 8 passova bez errora. Vrtio sam bez grafičke kartice tako da nju mozemo iskljucit, bez HDDa sam vrtio isto vriejdi za njega...e sad neznam moze li bit do SSDa, mada je serviser reko da SSD prolazi testove.
Meni sve izgleda kao da nije do hardwera vec da windowsi pravu neki problem, svakako nemogu riješit ovo nikako i svaka pomoc je dobrodošla, unaprijed se zahvaljujem!
EDIT: ovo je copy paste sa whocrashed programa:
51 crash dumps have been found and analyzed. Only 10 are included in this report. 3 third party drivers have been identified to be causing system crashes on your computer. It is strongly suggested that you check for updates for these drivers on their company websites. Click on the links below to search with Google for updates for these drivers:
rtl8192su.sys (Realtek RTL8192S USB NDIS Driver, Realtek Semiconductor Corporation )
atikmdag.sys (ATI Radeon Kernel Mode Driver, Advanced Micro Devices, Inc.)
nvlddmkm.sys (NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 372.70 , NVIDIA Corporation)