BS Player Č i Ć problem?

poruka: 10
|
čitano: 53.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

Pozdrav,od kako sam istaliro windows 8 bs player vise nece da mi prikazuje č i ć iako sam postavio na srednjoevropski u font postavkama,da li ima neke sanse da se to ustima ili da mi neko preporuci neki bolji player ako ga ima? Hvala unapred.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

GOM Player ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: BS Player Č i Ć problem?

Kako su ti podešeni regional setinzi?

Što se tiče alternative ja predlažem VLC.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 12:46 (mario.L_hr).
16 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

Ja koristim KMPlayer  i odličan mi je. Prevodi normalno č i ć itd. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 17:42 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

u setingsu mi je srednjoevropski,ali skino sam media player clasic nije los,probavao sam i km player ne mogu ustimati normalan prevod uvjek mi nekako razmrljan...

0 0 hvala 0
18 godina
BS Player Č i Ć problem?
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: BS Player Č i Ć problem?
15 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

hvala i od mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

i mene muče isto skinuti titlovi hrvatski nedostaju slova čćžđš i teško je pročitati koristim BSplayer ako to nešto znači pokušavam nači na internetu ali ne kužim kako to riješiti pa bi molio za pomoć hvala pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BS Player Č i Ć problem?

danas sam cijrli dan radio na na problemu što nema slova čćš na prevodu naprimjer kad skinem film preko utorrneta pa skinem i titlove hr.pustim film i titlove na kompjuteru preko BS playera da vidim jeli sve uredu prevod je uredu i sva slova su tu nema nikakvog prekida sada idem na drugi postupak :dabi zalijepio titlove na film radim to sa freemake video converterom da mi to odradi da mogu staviti film na cd ili usb štik xvid-avi to prepoznaje moj dvd player ,kad je freemake converter završio uključio sam film na kompjuteru da vidim jeli sve u redu tu sam otkrio problem na prevodu skoro na svakoj drugoj riječi nedostaje po jedno slovo ,čćžđš i g I Sada vjerujem da je greška na freemake video converteru , neznam kako to da riješim ,ako netko zna da mi pomogne pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice