Pozdrav,od kako sam istaliro windows 8 bs player vise nece da mi prikazuje č i ć iako sam postavio na srednjoevropski u font postavkama,da li ima neke sanse da se to ustima ili da mi neko preporuci neki bolji player ako ga ima? Hvala unapred.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GOM Player ?
Kako su ti podešeni regional setinzi?
Što se tiče alternative ja predlažem VLC.
Ja koristim KMPlayer i odličan mi je. Prevodi normalno č i ć itd.
u setingsu mi je srednjoevropski,ali skino sam media player clasic nije los,probavao sam i km player ne mogu ustimati normalan prevod uvjek mi nekako razmrljan...
Tu ti je rješenje.
hvala puno to je to
hvala i od mene...
i mene muče isto skinuti titlovi hrvatski nedostaju slova čćžđš i teško je pročitati koristim BSplayer ako to nešto znači pokušavam nači na internetu ali ne kužim kako to riješiti pa bi molio za pomoć hvala pozdrav
danas sam cijrli dan radio na na problemu što nema slova čćš na prevodu naprimjer kad skinem film preko utorrneta pa skinem i titlove hr.pustim film i titlove na kompjuteru preko BS playera da vidim jeli sve uredu prevod je uredu i sva slova su tu nema nikakvog prekida sada idem na drugi postupak :dabi zalijepio titlove na film radim to sa freemake video converterom da mi to odradi da mogu staviti film na cd ili usb štik xvid-avi to prepoznaje moj dvd player ,kad je freemake converter završio uključio sam film na kompjuteru da vidim jeli sve u redu tu sam otkrio problem na prevodu skoro na svakoj drugoj riječi nedostaje po jedno slovo ,čćžđš i g I Sada vjerujem da je greška na freemake video converteru , neznam kako to da riješim ,ako netko zna da mi pomogne pozdrav