Ovako, skidao sam torrent pa ga prekinuo,ne sadržaj ,neg baš torrent i prekinuo, ostao je prazan file,0kb, ne može se preimenovat ni brisat,baš ništa, probao sam tune up shredder, moveonboot,unlocker,dos i sve čeg sam se sjetio, pa ak neko ima još kakvu ideju nek kaže,i da upozorenje je cannot read from source file or disk
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ha možeš probat s ovim ili ako već imaš malwarebytes free on ti je pod dodani alati..
inače revo uninstaller(napredna deinstalacija,zadnja u nizu) je odličan,ali ti nisi instalirao
Probao, i dalje ništa, kaže succesfully deleted a i dalje je tamo
A nakon što si obrisao taj fajl, odnosno nakon što ti je napisao "succesfully deleted" jesi li restartao?
Ponekad se desi da izgleda kao da je fajl tamo, a nakon restarta ili refresha nema ga više.
Probao, i dalje ništa, kaže succesfully deleted a i dalje je tamo
koji program to kaže?
A nakon što si obrisao taj fajl, odnosno nakon što ti je napisao "succesfully deleted" jesi li restartao?
Ponekad se desi da izgleda kao da je fajl tamo, a nakon restarta ili refresha nema ga više.
to mi se desilo nakon brisanja s file assassin-om..,ostala samo ikona na desktopu koju sam ručno obrisao
Ma ništa i nakon restarta,vidim i po nekim stranim forumima,svima radi s unlocker i poslije restarta je obrisano, jednostavno zaboravit na to, al smeta jebiga
sa svakim kaže successfully deleted,ili it will be removed after boot,al, ništa,svejedno hvala
Pokušaj ako nisi s KillBoxom. Meni je nekoliko puta pomogao.
slično se i meni dogodilo, najvjerojatnije je neki bug u windows exploreru. riješio sam problem tako da sam dignuo sistem preko ubuntu live cd-a, i izbrisao datoteku bez ikakvih problema