Brisanje prekinutog downloada

poruka: 9
|
čitano: 1.323
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, skidao sam torrent pa ga prekinuo,ne sadržaj ,neg baš torrent i prekinuo, ostao je prazan file,0kb, ne može se preimenovat ni brisat,baš ništa, probao sam tune up shredder, moveonboot,unlocker,dos i sve čeg sam se sjetio, pa ak neko ima još kakvu ideju nek kaže,i da upozorenje je cannot read from source file or disk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ha možeš probat s ovim ili ako već imaš malwarebytes free on ti je pod dodani alati..

inače  revo uninstaller(napredna deinstalacija,zadnja u nizu) je odličan,ali ti nisi instalirao

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 13:30 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao, i dalje ništa, kaže succesfully deleted a i dalje je tamo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brisanje prekinutog downloada
Probaj sa unlockerom...

A nakon što si obrisao taj fajl, odnosno nakon što ti je napisao "succesfully deleted" jesi li restartao?

Ponekad se desi da izgleda kao da je fajl tamo, a nakon restarta ili refresha nema ga više.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
RE: Brisanje prekinutog downloada
Apokolips kaže...

Probao, i dalje ništa, kaže succesfully deleted a i dalje je tamo

koji program to kaže?

Danny_HR kaže...
Probaj sa unlockerom...

A nakon što si obrisao taj fajl, odnosno nakon što ti je napisao "succesfully deleted" jesi li restartao?

Ponekad se desi da izgleda kao da je fajl tamo, a nakon restarta ili refresha nema ga više.

to mi se desilo nakon brisanja s file assassin-om..,ostala samo ikona na desktopu koju sam ručno obrisao

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 14:49 (seneka).
16 godina
neaktivan

Ma ništa i nakon restarta,vidim i po nekim stranim forumima,svima radi s unlocker i poslije restarta je obrisano, jednostavno zaboravit na to, al smeta jebiga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sa svakim kaže successfully deleted,ili it will be removed after boot,al, ništa,svejedno hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušaj ako nisi s KillBoxom. Meni je nekoliko puta pomogao.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

slično se i meni dogodilo, najvjerojatnije je neki bug u windows exploreru. riješio sam problem tako da sam dignuo sistem preko ubuntu live cd-a, i izbrisao datoteku bez ikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice