Tek sam instalirap WIN pa odma i Aviru i pokrenuo update ali neradi!!!
Stoji vec 7 min i pod status pise "Scan for updates"...
Zasto?
Da nemam neki virus?
Tek sam instalirap WIN pa odma i Aviru i pokrenuo update ali neradi!!!
Stoji vec 7 min i pod status pise "Scan for updates"...
Zasto?
Da nemam neki virus?
Hvala svima,rješili ste me zabrinutosti,jer dosad sam imao virus na kompu (trojanac) koji se uvukao i pored Avast! AV-a... I zato sam cijeli komp formatirao... I presao na Aviru i kad vidio da update neradi,ziv sam se usr* od straha... Da opet imam to sranje...
Hvala na odgovorima.
i meni se to dogadja! vec 2mj... sad sam preso na avast...jer nikad aviru updateat a neda mi se rucno stalno...
i meni se to dogadja! vec 2mj... sad sam preso na avast...jer nikad aviru updateat a neda mi se rucno stalno...
A i ja sam prije preferirao Avast! i hvalio ga i govorio sve najbolje o njemu a sad kazem: Obicno smece,IGRACKA!
Prije par dana skupio trojanca, Avast! ga detektira i propusti u sustav,nakon st propusti imam gomilu virusa u kompu i ae ja da ih brisem,kad ono Avast! KAZE NEMOZE!!!
(pio pive češke xD)
Na kraju mi je win bio skroz unisten pa sam reinstaliro WIN.
A onda se trojanac vratio sa sticka ali ga je Avira bokirala i obrisala bez problema. Avira je zakon,Avast! je smece. 
EDIT: Onaj ko misli da nisam u pravu,neka kaze sada,ili neka zauvijek suti 
A i ja sam prije preferirao Avast! i hvalio ga i govorio sve najbolje o njemu a sad kazem: Obicno smece,IGRACKA!
Prije par dana skupio trojanca, Avast! ga detektira i propusti u sustav,nakon st propusti imam gomilu virusa u kompu i ae ja da ih brisem,kad ono Avast! KAZE NEMOZE!!!
(pio pive češke xD)
Na kraju mi je win bio skroz unisten pa sam reinstaliro WIN.
A onda se trojanac vratio sa sticka ali ga je Avira bokirala i obrisala bez problema. Avira je zakon,Avast! je smece. 
EDIT: Onaj ko misli da nisam u pravu,neka kaze sada,ili neka zauvijek suti 
ja bas nikad nisam imal problema s virusima i trojancima,bar ne velikih problema...a avirino (ne)updatanje me zivcira...dok se to popravi vratit cu ju!