AVG se ne želi updejtati

poruka: 30
|
čitano: 3.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AVG se ne želi updejtati
pitanje

Imam AVG 8.0 i radio je vrlo dobro dok se danas nije htio updejtati i kaže da nisam spojen na net (bio sam spojen), probao sam na 100 načina, ali nikako ne želi updejtati, ako tko zna rješenje neka javi. Također sam probao reinstalirati, ali ne ide, probao sam i instalirati Kespersky, ali kada sam maknuo AVG i pokušao instalirati Kesepersky javlja da je AVG i dalje na kompjuter premda ga uopće nema.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AVG se ne želi updejtati

i mene je to nerviralo,pa sam maknuo avg i stavio eset-ov nod 32 (crackan, update radi)... skini si ga s www.mininova.org (torrent) i radit će ti perfektno!!!

17 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...

i mene je to nerviralo,pa sam maknuo avg i stavio eset-ov nod 32 (crackan, update radi)... skini si ga s .... (torrent) i radit će ti perfektno!!!

Pročitaj malo pravila foruma. PIRATIZACIJA STROGO ZABRANJENA!
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 21:01 (BORN).
16 godina
protjeran
AVG se ne želi updejtati

i mene je to zezalo ali ja sam se rijesio avg i presao na nod32, i ja ti toplo preporucam da i ti isto napravis

kao jedini problem je s avg a to da s vrijeme na vrijeme ce ti se naseliti virusi koje ne prepozna avg i morat ces instalirati nove windowse!!

ako te zanima nod32 javi se na pp...

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 21:06 (kris_marko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Imam AVG 8.0 i radio je vrlo dobro dok se danas nije htio updejtati i kaže da nisam spojen na net (bio sam spojen), probao sam na 100 načina, ali nikako ne želi updejtati, ako tko zna rješenje neka javi. Također sam probao reinstalirati, ali ne ide, probao sam i instalirati Kespersky, ali kada sam maknuo AVG i pokušao instalirati Kesepersky javlja da je AVG i dalje na kompjuter premda ga uopće nema.

Jel oriđiđi? Ako nije onda trebas novi "crack", ali opet ce ti nakon nekog vremena trebati drugi! Bolje uzmi neki besplatni ili kupi oriđiđi...
17 godina
AVG se ne želi updejtati
autorov komentar

besplatan je, nisam ga crackirao.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AVG se ne želi updejtati
autorov komentar

Evo, uninstalao sam AVG, restrtao komp, pokušao instalirati Kespersky Internet Security 2009 Trial i javlja da je AVG 8 prisutan i da ne može instalirati jer bi došlo do problemu, a AVG-u ni traga na kompu ne kužimNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AVG se ne želi updejtati

Očisti registry s CCleanerom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 21:28 (franky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
franky kaže...

Očisti registry s CCleanerom.

I dalje neće.
16 godina
neaktivan
AVG se ne želi updejtati

Avg 7 više nema updateova ukinuli su - bio je besplatan.

A i tvoj je besplatan [vjerojatno demo ili trial?] pa je moguće da su ukinuli updateove i za njega.

brb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolji program za reinstalaciju bilo čega je Revo uninstaler...........

17 godina
protjeran
AVG se ne želi updejtati

Pogledaj na AVG support te probaj ako ne ide sa Total Uninstall programom koji je i besplatan ili sa nekim removal (uninstall) toolova! Evo ti par linkova koje sam proguglao u minut... crystalidea, cnet Good luck man!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AVG se ne želi updejtati

I by the way kloni se crackiranih antivirusa. Ja sam koristio 2 (BitDefender i NOD) i oba bi nakon nekog vremena počeli propuštati najbezveznije viruse sa USB sticka. preporučam ti da skineš Avira Antivir Free i miran si. Nije zahtjevna, brzo skenira i ima daleko najveću bazu virusa.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ken Parker kaže...

Po meni je Your Uninstaller 2008 - caruje u svom domenu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
Ken Parker kaže...

Po meni je Your Uninstaller 2008 - caruje u svom domenu.
 po meni je revo uninstaller. mislim da nema boljeg. stvarno super program
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
AVG se ne želi updejtati
prihvaćeno rješenje

Avira Free je stvarno odlicna svakako preporuka nenametljiva i efikasna ne propusta nista, a za AVG nema lijepih rijeci vec suprotno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
rambox kaže...

Avira Free je stvarno odlicna svakako preporuka nenametljiva i efikasna ne propusta nista, a za AVG nema lijepih rijeci vec suprotno!!!Cool

Instalirao sam Aviru i sve radi normalno, hvala na savijetu.Namigiva
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
pc ovisnik kaže...

i mene je to nerviralo,pa sam maknuo avg i stavio eset-ov nod 32 (crackan, update radi)... skini si ga s .... (torrent) i radit će ti perfektno!!!

Pročitaj malo pravila foruma. PIRATIZACIJA STROGO ZABRANJENA!

Sorry,samo sam htio pomoći čovjeku. Do kada mi traje žuti karton???
16 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...
Sorry,samo sam htio pomoći čovjeku. Do kada mi traje žuti karton???
 treba ti pisat u privatnoj poruci
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
16 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Dobar je avg 8.0 ja ga imam i meni je tako bilo ,,ali sam skinio updates s avg sajta ima 18 mb,,kad ga skineš staviš ga u mapu,,otvoriš avg ,tools,update from directory...ako ne budeš zna onda,,update manager ,,makni aktivaciju start automatic update pa je odmah vrati i save changes,,Pozz
Yeah
16 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...

Avg 7 više nema updateova ukinuli su - bio je besplatan.

A i tvoj je besplatan [vjerojatno demo ili trial?] pa je moguće da su ukinuli updateove i za njega.

Nema veze to sto je besplatan, a postoji i AVG 8 koji je freeware, a ne demo ili trial. Za AVG 7 su ukinuli updateove jer je izašla nova verzija, a to je AVG 8, a time podrška za prijašnje verzije prestaje.
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
 Nema veze to sto je besplatan, a postoji i AVG 8 koji je freeware, a ne demo ili trial. Za AVG 7 su ukinuli updateove jer je izašla nova verzija, a to je AVG 8, a time podrška za prijašnje verzije prestaje.
 a to je logično. zašto izdavati zakrpe ili u ovo slučaju updateove za starije verzije programa kad postoje noviji programi. tako je i mozilla prestala izdavati zakrpe za firefox 2. stali su na 2.0.0.20.
16 godina
neaktivan
AVG se ne želi updejtati

Prije instalacije kasperskya, preporučam da skineš Regsupreme Pro, najbolji Registry cleaner , naime prilikom deinstalacije programa uvijek ostane nešto njegovih ostataka pa je moguće da se kolju u registriu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SvinjoguZ kaže...

Prije instalacije kasperskya, preporučam da skineš Regsupreme Pro, najbolji Registry cleaner , naime prilikom deinstalacije programa uvijek ostane nešto njegovih ostataka pa je moguće da se kolju u registriu.

ja zato koristim revo uninstaller. poslije njega ne ostaje ništa
16 godina
protjeran
jurluk kaže...
SvinjoguZ kaže...

Misliš da poslije revo unistallera ne ostaje ništaa?
sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
16 godina
neaktivan
ok. našao sam... hvala :-)
16 godina
neaktivan
Vyeny kaže...
jurluk kaže...
SvinjoguZ kaže...

pa možd ostane nešt, al skroz malo. on prvo pokrene vlastitu deinstalaciju koju ima program i kad to završi onda pregleda registar i hdd da vidi ješ šta ostalo. i u puno slučajeva ostane dosta smeća i to revo rješi. a i bolje koristit revo nego windowsov add or remove programs
17 godina
neaktivan
AVG se ne želi updejtati

Za AVG Internet Security

1. solucija

Odi na stranice od AVG-a i skini definicije i programske komponente te ih pohrani na desktop pa update-aj preko opcije Tools - Update from directory - desktop - OK

2. solucija

Skini ili pokreni postojeću instalacijsku datoteku i napravi ponovni Setup do opcije Select Setup Type sa opcijom Uninstall product itd. da ukloniš zaostatke od prošle instalacije. Nakon toga napravi restart kompa (AV alati ulaze duboko u sistem pa se treba resetirat) i poslije napravi ponovljenu instalaciju i update ako dozvoli, a ako ne dozvoli preuzmi najnoviju instalacijsku datoteku od AVG-a i ponovi soluciju 2 sa opcijom Add or remove components i naravno restart kompa na kraju

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...
Vyeny kaže...
jurluk kaže...
SvinjoguZ kaže...

pa možd ostane nešt, al skroz malo. on prvo pokrene vlastitu deinstalaciju koju ima program i kad to završi onda pregleda registar i hdd da vidi ješ šta ostalo. i u puno slučajeva ostane dosta smeća i to revo rješi. a i bolje koristit revo nego windowsov add or remove programs
 Da tu si u pravu,,ali ni sa registry cleanerom nemožeš 100% obrisati podatke prošlog programa ,, windows je komplicirana stvar ima toliko stvari da ih je nemoguće shvatit.
sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
17 godina
AVG se ne želi updejtati

Covijek se je rijesio AVG-a i tocka i prepustio posao Aviri to se zove mudra odluka!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice