Dal se ko susreo s tim programom i što mislite o njemu ??!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja sam se susreo. Na mojem računalu nije bilo pomaka niti u igrama ni u testiranju s 3D Mark06. No kod frendova koji imaju slabije konfe igre koje su im prije znale trzati su išle glađe, jer taj program pogasi sve procese i servise koji nisu toliko potrebni za rad OS-a.
e upravo to..nemam bas pretjerano jaku kantu.. amd athlon 4000+ sa 2,1 ghz, radeon 4850, 4gige rama i M3A78..koristim istu..
dakle..jucer sam to instalirao, odabrao sam expert mode i dobio sam cca 50% bolje performanse u gta 4..vise mi ne dopusta memorija grafe..
ima li još tko da se susreo s tim !!!!!
Nemaš bolju konfu......?????
Realizirao sam da sam siromašan šmrc...
Kaj taj program uopce radi???????
Dal bi meni kaj pomago??? amd athlon 64 X2 5200+, 2 Gb DDR2, Ati radeon hd 4550........
Da pomogao bi ti pošto ima 2gige rama, ti bi osjetio poboljšanje u igrama. Uglavnom kao što sam napisao u gornjem postu, ugasi nepotrebne procese i servise u Win i tako ti oslobađa ram memoriju
Dal bi moglo bit kakvih poteskoca jer imam i Vistu?????
Nop. Isprobao sam na 64bit Visti i sve radi super.
taj ti program da bi dobio vise frame-ova u igrici radi sljedeće:
-Gasi skoro sve nevazne programe= ustedi koji 256-768MB ram-a
- clocka graficku
-clocka procesor
Da bi taj program fukcionirao trebate imati:
-chipset iz 7-e serije
-amd procesor
-ati graficku
Problemi s tim programom:
-freezanje
-nestabilnost
Dobitak performansi kod mene 0% od oka, a da sam mjerio fps-e u igrici mislim da je to jedva 1% tj. neprimjeti se
Da bi taj program radio kak treba treba jos puno raditi na njemu.
Dali bi osjetio kakva poboljsanja sa ovom konfiguracijom:
MBO:gigabyte GA-MA770-DS3
CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
VGA:ATI Radeon 4850 512 GDDR3
RAM:4 GB DDR2 800 Mhz
Recimo u World of Warcraftu koji inace vuce u 30 FPS-ova, btw imam XP
Dali bi osjetio kakva poboljsanja sa ovom konfiguracijom:
MBO:gigabyte GA-MA770-DS3
CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
VGA:ATI Radeon 4850 512 GDDR3
RAM:4 GB DDR2 800 Mhz
Recimo u World of Warcraftu koji inace vuce u 30 FPS-ova, btw imam XP
Ma ne kuzim ni ja u Dalaranu mi padne na 10 do 5 fpsova kad ima ekipe, uopce ne kuzim
, jel tko zna kaj bi moglo biti? Inace druge igre vrti super.
Evo imam mali problem s njim tj, kad bootam windowse stoje na welcome screenu jedno minutu i ne pokazuje nis nego moram otic u task manager i ubit fusion proces da mi pokaze explorer.Dobro me sluzi i na jednom stranom forumu sam vidio da to uzrokuje AMD preloading service koju nemogu naci nigdje...ako neko ima iskustva s ovim nek napise