ZTE 931II i D-link-1320

poruka: 2
|
čitano: 3.909
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ZTE 931II i D-link DAP-1320

Imam navedeni ruter od Tcom-a i kupio sam D-link extender signala i imam problem za spojit ih. Po upustvima je to full lagano ali ja nisam uspio uspostaviti vezu između njih dvoje. Na extender se svi uređaji spajaju bez ikakvih problema. Net preko kabela radi bez problema. extender pronalazi wifi od rutera bez problema ali nakon unošenja passworda nema konekcije između rutera i extendera. Probao sam mijenjati postavke u extenderu (DHPC i Static IP) ali bez uspjeha.

Molio bih savjet, preporuku , bilo što jer me ovo pomalo izluđuje !!

Unaprijed zahvaljujem !

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 13:10 (Babaluba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZTE 931II i D-link-DAP1320

Evo updata.

Nakon more vremena podešavanja uspio sam upogoniti ovaj extender sa ZTE-om. Na exstenderu je fiksna IP adresa ali i na svim uređajima koji se spajaju na njega. I to je trajalo super nekoliko dana. Ali sada dolaze novi problemi. PC spojen na njega žicom odjedanput više nije htio na net pa sam i njemu dodjelio fiksnu IP adresu i sve proradilo.

Ali najveci problem je sada MaxTv. Počne raditi sve sporije i sporije i nakon reseta neće više da se upali. Stalno javlja grešku 311 ( imam dva MaxTv uređaja i oba se ponašaju isto). Kada exsteder izvadim iz utičnice Max Tv proradi bez ikakvih problema.

Što da napravim !??! Na ruter nisam ništa radio. Ostavljene su defoltne postavke ( DHPC je uključen i ostalo nije dirano).

Ima li itko neku ideju !?!?

Unaprijed zahvaljujem !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice