Svaka čast dečki.
Taman kad krenem skidat nekaj, ubrzo rikne.
Ne znam jel se to meni čini ili sve brže mjenjaju ulaze?
Svaka čast dečki.
Taman kad krenem skidat nekaj, ubrzo rikne.
Ne znam jel se to meni čini ili sve brže mjenjaju ulaze?
i meni se isto cini xD
Izgleda da je proxy crko.
Jel ima netko nekakav koji radi?
Pozdrav!
Evo curice i djecaci.
Znaci na Zamundin sajt idete preko http://www.ybef.com/
Proxy postavke za torent klijent:
Rezultat je:Fala. Jako si ljubazan :)
na ovoj stranici imate uvjek trenutno aktivne proxie http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm
kad prestane jedan raditi samo pogledaš koji su u funkciji i staviš ga
Da skužio sam tu stranicu negdje na 6 ili 7 stranici ovog topica.
Hvala na trudu svima!!!
Evo curice i djecaci.
Proxy postavke za torent klijent: Rezultat je:
mislim da je ovaj proxy za klijent bar kod mene riknio...
edit: it's alive!!!
jel vama crkla zamunda, normalno skinem fajl sa nje ali neće skidat ništa, stavio sam proxy od F1 gore ali frula, probao sam još par njih ali isto
jel vama crkla zamunda, normalno skinem fajl sa nje ali neće skidat ništa, stavio sam proxy od F1 gore ali frula, probao sam još par njih ali isto
193.68.117.38::8080 ti valja
Meni na ovom proxyju vuce maksimalnom brzinom: 94.73.57.35 port 3128.
Jel zna neko kako mogu da upload na zamundu kako bih popravio ratio da me ne bi BANOVALI?! Neki program ili na bilo koji nacin...Bez download-a na uTorent pa upload, nego samo UPLOAD na Zamundu...Hvala svima :)
Jel zna neko kako mogu da upload na zamundu kako bih popravio ratio da me ne bi BANOVALI?! Neki program ili na bilo koji nacin...Bez download-a na uTorent pa upload, nego samo UPLOAD na Zamundu...Hvala svima :)
to ti spada u varanje, a prije ce te bannat radi toga nego radi ratia... (ne bannaju nikad radi ratia)
Evo curice i djecaci.
Proxy postavke za torent klijent: Rezultat je:
Ne radi mi www.ybef.com
proradil
Naravno da ima zove se upload!.Nemoj skidat sve sto vidis,skidaj samo sto ti treba i uplodaj to nazad dok barem ne bude omjer down/up 1:1.Mislim to je osnovno pravilo.Sad postoji drugi nacina da zakupis seedbox koji ce uplodat umjesto tebe samo sto ce to kostat.
Rating: 0.048 Uploaded: 12.41 GB Downloaded: 257.15 GB Moje trenutno stanje...Ima li nade da se to dotera na odnos 1:1 sto se tice dow/up ? Hvala unapred!
Rating: 0.048 Uploaded: 12.41 GB Downloaded: 257.15 GB Moje trenutno stanje...Ima li nade da se to dotera na odnos 1:1 sto se tice dow/up ? Hvala unapred!
Ako uzmes da 22Kb/s otprilike moze uplodat a usto i mirno surfat,mjesecno bi mogao uplodat max cca 60gb i to naravno da uplodas 24/7 .Uglavnom bez varanja tesko da ces moci vratit ratio na 1:1,bolje potrazi novi account.Ovo sam racunao ako imas standardnu vezu 4mbps/256kbps
Sorry ali necu ti reci zato sto smataram da i P2P treba biti nekog postenja.I treba bit zahvalanim ljudima koji uplodaju nove i odrzavaju stare sadrzaje.
možda bi bio zahvalan njemu, no činiš veliku štetu, pogotovo ako ne seedaš...
možda bi bio zahvalan njemu, no činiš veliku štetu, pogotovo ako ne seedaš...
Hocu da seedujem nove fajlove (ali nzm kako) Ne mora na taj nacin - varanjem. UPLOAD cu...Ae pomognite mi ako hocete da upload-ujem na ZAMUNDU i da popravim odnos :) Bili, Dompa?
kako sam ja dogurao do 200+ giga uploada:
skinuo par igara koje se doslovno STALNO trebale seedere, i za par mjeseci, uz laganu stopu od 1 giga upa po danu, eto me do 1,1nešto ratia...
treba samo pogoditi koje će se igre stalno skidat... sretno!
kako sam ja dogurao do 200+ giga uploada:
skinuo par igara koje se doslovno STALNO trebale seedere, i za par mjeseci, uz laganu stopu od 1 giga upa po danu, eto me do 1,1nešto ratia...
treba samo pogoditi koje će se igre stalno skidat... sretno!
Mozes li mi predloziti neku koja ce se kako kazes ti "stalno skidati" za upload da popravim ratio nekako jer zavisim od ZAMUNDE...
Hoce li mi neko HELP?!?!
Hoce li mi neko HELP?!?!
Prebaci se na javne trackere jer očito ne shvaćaš bit privatnih niti poštuješ njihova pravila.
Hoce li mi neko HELP?!?!
Prebaci se na javne trackere jer očito ne shvaćaš bit privatnih niti poštuješ njihova pravila.
Ne razumem kakvi javni trackeri..? Ja sam hteo da mi neko pomogne oko ratia da popravim odnos upload/download...Nista vise :)
Meni na ovom proxyju vuce maksimalnom brzinom: 94.73.57.35 port 3128.
Umrli su opet, evo jutros ....