Zamunda zaključana tema

poruka: 342
|
čitano: 223.506
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Zamunda

lol, sad vise ni proxy neradi,nece se otvoriti...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

lol, sad vise ni proxy neradi,nece se otvoriti...

Meni radi, doduse sporo ali...

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Zamunda

http://www.bgproxy.net/bg/index.php

evo ovaj van radi,brz je i skida

Moj PC  
1 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Zamunda

puno Hvala... e bas me zanima koliko ce taj dugo raditi!!?

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ovaj je na žalost odradio svoje!! Barem kod mene!!
17 godina
neaktivan
MightySokol kaže...

znas mozda kak se uopce povecava upload,mislim imam ja flat i dobru brzinu pa bi i dalje volio ostat član partisa

Nemoj skidat ko budala. Skini 100Mb od nekog novijeg/popularnog filma koji je zapakiran u RAR datoteke.

Takodjer,mozes reesedat neki torrent. Samo polako...

17 godina
Lord Vader kaže...

Neki lik pokusao da pokrene temu na forumu, jedini odgovor koji je dobio je Patience(valjda strpljenje).Tema je odmah lockana.Inace lik je izgleda iz Hrvatske.

Je, je iz Rvacke sam :) Smrdi meni ovo na slučaj "ArenaBG". Isto tako, neki problemi, popravit ćemo, itd pa već godinu i kusur samo možeš skidat i trošit ratio. Upload radi al se ne registrira na stranici. Daj Bože da griješim...

16 godina
neaktivan
Zamunda

Možda lupam glupost, ali meni se čini da se zamunda gradi od vanjskog svijeta >( lol.....

Svi proxyji i web proxyji rade jedad do dva dana i onda prestanu raditi, do zamunde postaje gotovo nemoguće doći!!!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zamunda

Meni nije jasno zašto?? Plač

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamunda

Ni meni, rastužuje me to jako >(

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamunda

mene kod partisa najvise rastuzuje to sto mi neradi ratio master na njemu xD

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
@ zvekan
to bi bilo stvarno žalosno, ali koja korist p2p ako ne možeš pristupiti nekom???
mislim da je to kontra cijele ideje, ali opet it's a "free" world, svatko može što hoće...(dobro ne baš svatko i ne baš sve :))))
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
Zamunda

... nekoliko dana je bilo na torrenthr otvorena registracija i nadam se da ste se registrirali... Da se svi skupa na tom fantastičnom provideru torrenta potrudimo mogli bi imati hrvatsku zamundu, pa nam više nebi bilo žao zamunde, a ne da ja već dva dana skidam torrent (3.35GB) na 50Kb/s!!

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...

... nekoliko dana je bilo na torrenthr otvorena registracija i nadam se da ste se registrirali... Da se svi skupa na tom fantastičnom provideru torrenta potrudimo mogli bi imati hrvatsku zamundu, pa nam više nebi bilo žao zamunde, a ne da ja već dva dana skidam torrent (3.35GB) na 50Kb/s!!

Uspio sam uhvatiti registraciju prije nego što su ih zatvorili.Jako mi se sviđa taj naš domaći community.Odmah se bacam na pošteno i kvalitetno seedanje čim postavim portove i IP adrese.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
Zamunda

zamunda je pala, ljudi u Sofiji su prosvjedovali. evo linka pa citajte http://www.velvetundergroundforum.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5953&Itemid=120

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alfredo nr.2 kaže...

zamunda je pala, ljudi u Sofiji su prosvjedovali. evo linka pa citajte http://www.velvetundergroundforum.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5953&Itemid=120

Ova vest je od   niedziela, 01 kwiecień 2007.

Na forumu ljudi kazu da se trude maksimalno i da ce zamunda uskoro biti dostupna u svim zemljama.U Srbiji vec nekoliko dana radi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 1:56 (Lord Vader).
15 godina
neaktivan
Lord Vader kaže...
Alfredo nr.2 kaže...

Ova vest je od   niedziela, 01 kwiecień 2007.

Na forumu ljudi kazu da se trude maksimalno i da ce zamunda uskoro biti dostupna u svim zemljama.U Srbiji vec nekoliko dana radi bez problema.

Uff ovo je jako ohrabrujuce,ja se jednostavno ne mogu pomiriti da nema zamunde,od kad sam na njoj sve privatne trakere sam odkanto i svi su mi zatvorili racune jer nisam bio aktivan,sta reci Lorde sa tvoje tipkovnice u Bozije usi!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 8:30 (juno).
16 godina
neaktivan
Zamunda

78.128.4.230:8080
93.152.136.96:808
77.71.1.29:3128
77.71.0.158:3128
77.71.0.149:3128
91.92.165.253:3128 evo vam proxya friskih Namigiva

rus

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
evo žurim možda je netko posto već...
http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm
15 godina
neaktivan
Zamunda

Hvala na novim proksijima. Dosta su spori, ali RADEEEE SmijehBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Kad otvaram zamundu ovim proksijem, dobijem sve zbrkano i uopće se ne mogu kretati trakerom kako treba.

rješenje --- http://proxy-bg.info/ --- opet radi :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:35 (PsyTrance).
15 godina
neaktivan
Zamunda

Da sad je sve lijepo i radi,jedino što su mi torrenti mrtvi u Utorrentu tako da možda i bolje da je i nema nego da je ovako ima.. :(

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juno kaže...

Da sad je sve lijepo i radi,jedino što su mi torrenti mrtvi u Utorrentu tako da možda i bolje da je i nema nego da je ovako ima.. :(

To je i meni, pokušao jedno 20 različitih torrenata i nijedan neče da pokrene skidanje, a i one koje mi je skidao je staoPlačViče.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan

da i to je kako se cini problem od danas....

jer jucer sam skinija 3 fajla ...i to sa brzinom od 800 kbps O.o ..nikad nije tako brzo skidalo lol..predobro :D

nadam se da ce ubrzo to rjesit jer moze pingati tracker njihov sto znaci da nije srusen ili sta vec... nadam se da rjesavaju neke probleme na stranici da bude opet dostupno svima i tako to...

17 godina
ivan262 kaže...
juno kaže...

To je i meni, pokušao jedno 20 različitih torrenata i nijedan neče da pokrene skidanje, a i one koje mi je skidao je staoPlačViče.

Moraš i u utorrentu podesit da ti skida preko proxija - Opcije-Postavke-Povezivost-Proxy Server-Vrsta (odabereš HTTP)-I onda desno upišeš Proxy i Vrata (pišem kako je preveden utorrent na Rvacki). Jer ti neće skidat iz razloga što se sa browsera spajaš na njihove stranice sa bugarskim IP-om, a utorrent se kod downloada spaja sa našim IP-om koji je banan...

17 godina
neaktivan
Zamunda

Eto proxy za Zamundu:

skida brzo.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 11:59 (F1-IVO).

1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

@ zvekan

Taj "free world" puuuuno njih shvaćaju drugačije..... pogotovo naš mentalitet, samo daaavaaaj, dok ide>ide. Upravo zbog takvih ljudi, smo popušili Zamundu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 20:44 (pometra).
16 godina
neaktivan
Zamunda

bas steta sto je zamunda u k.... taman sam dobio status junior uploadera Viče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Eto proxy za Zamundu: skida brzo.Cool 

da li je moguce da taj proxy uspori net, jer meni je dwnload bio 0,18 , a kada sam maknio vratilo mi se nanormalu, isto tako dok sam isao preko IE s onim prvim proxijem KIS mi nije htio update?sad vise ne idem preko IE nego preko ovog zadnjg proxija i makinio sam proxy iz utorrenta i skida mi malo sporije, ali slabo ima seedera, 1-2

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice