Wireless problem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.688
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wireless problem

Lijep pozdrav svima... Kao prvo sretan Bozic i sretna Nova godina svima :)

Imam jedan problem. Nisam neki strucan oko podrucja interneta, ustvari moglo bi se reci da sam tudum :( imam od t-coma Siemens Gigaset sx763 wlan dsl i imam nokiu 5800 mobitel. Na kompu mi net i sve radi super, ali kad krenem sa mobitelom traziti wireless samo mi nadje speedtouch od susjeda, a mojega nema... Postavke su tvornicke, nisam nista cackao na njemu...

Molio bi nekoga ako mi moze onako laicki objasniti kako da namjestim da mogu ici na internet preko mobitela (po mogucnosti i da ima pass koji sam postavim).

Pokusao sam na internetu traziti, ali nisam nasao nista bas ovako, nasao sam neke stvari ali taj rijecnik je bio prenapredan za mene :(  a moze biti da sam nesto i preskocio :(

Evo to je moj problem nadam se da shvacate sta hocu reci lijep pozdrav svima i cujemo se :)

0 0 hvala 0
17 godina
Wireless problem

Najbolje nazovi 0800 9000 i tamo će ti neki od operatera postaviti mrežu i objasniti način spajanja.

TO je besplatan način, i laiku najprihvatljivji

edit: hebe me tipkovnica mjenja mi brojeve {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 23:32 (rooswelt1991).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Wireless problem
rooswelt1991 kaže...

Najbolje nazovi 0800 9000 i tamo će ti neki od operatera postaviti mrežu i objasniti način spajanja.

TO je besplatan način, i laiku najprihvatljivji

edit: hebe me tipkovnica mjenja mi brojeve {#}

Malo se reklamiraš...

Imaš barem 10 tema vezanih za ovaj router, koristi tražilicu ili napravi ono što je kolega rekao ipak on radi u SZK.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan
Wireless problem

Da probaš uključit wireless? Možda je ugašen. Otvori ovaj LINK i idi na stranicu 23

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Wireless problem
ali on je za poslovne korisnike?!?
AMD u <3 Intel u 8===3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice